Κρήτη: Σκύλος οικογένειας δάγκωσε στο πρόσωπο 7χρονο - Στο χειρουργείο το παιδί

Κρήτη: Σκύλος οικογένειας δάγκωσε στο πρόσωπο 7χρονο - Στο χειρουργείο το παιδί Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI
1

Ένας οικόσιτος σκύλος στην Κρήτη δάγκωσε το 7χρονο παιδί της οικογένειας που τον φιλοξενεί, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. 

Όπως μεταδίδει το cretalive, το λυκόσκυλο μιας οικογένειας από τη Χερσόνησο, δάγκωσε το παιδί στη μύτη, μέσα στο σπίτι του μικρού. Οι γονείς μετέφεραν το αιμόφυρτο αγόρι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου οι γιατροί έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή του παιδιού στο χειρουργείο. 

Αυτή την ώρα ο 7χρονος υποβάλλεται σε χειρουργείο και δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του. 

Το συμβάν έρχεται μόλις λίγες εβδομάδες μετά το θανάσιμο τραυματισμό ενός βρέφους από ροτβάιλερ στα Γλυκά Νερά. 

Με πληροφορίες από Cretalive.gr

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Ελλάδα / Σκιάθος: Βίντεο με τουρίστες να παρασύρονται με τις βαλίτσες τους από τουρμπίνα αεροπλάνου - Το φαινόμενο «jet blast»

Παρά τις προειδοποιήσεις των Αρχών η παραλία κοντά στο αεροδρόμιο της του νησιού παραμένει πόλος έλξης δεκάδων τουριστών για παρακολούθηση των αεροπλάνων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια