Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα

Το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέτυς Μπαζιάνα Facebook Twitter
1

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα «Πόθεν Έσχες» των πολιτικών για τα έτη 2016, 2017, 2018. Ανάμεσα στα πόθεν έσχες που γνωστοποιήθηκαν είναι και εκείνο του Αλέξη Τσίπρα ο οποίος στη δήλωση του αναφέρει και τα περιουσιακά στοιχεία που κατέχει η σύζυγος του, Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης θα παραμείνουν στο site της Βουλής για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η θητεία των υπόχρεων, πλέον τριών ετών από τη λήξη αυτής.

Αναλυτικά η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού: 

Για το 2018 (χρήση 2017) ο Αλέξης Τσίπρας δηλώνει εισοδήματα 33.412,77 ενώ η σύζυγός Μπέτυ 19.820. Δεν έχουν μετοχές ή ομόλογα. Η κ. Μπαζιάνα διαθέτει από το 2003 μια θυρίδα.

Αναφορικά με τις καταθέσεις τους, ο κ. Τσίπρας έχει συνολικού ύψους 51.052,5 ευρώ 12.318,91 ευρώ. Στο όνομα του γιου τους Φοίβου-Παύλου υπάρχει λογαριασμός με ποσό 25.463 ευρώ.

Δηλώνουν ένα ακίνητο κι ένα οικόπεδο και τα δύο από γονική παροχή. Επίσης, ο κ. Τσίπρας δηλώνει μια μηχανή ενώ η σύζυγος του ένα αυτοκίνητο. 

Δείτε εδώ το πόθεν έσχες του Αλέξη Τσίπρα

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο πρώην ΠΘ δηλώνει εισοδήματα 33000 χιλ.Θεωρούσα ότι έπρεπε να είναι περίπου τα διπλάσια.Και βέβαια, είναι απορίας άξιον οι 25000 χιλ. καταθέσεις στο όνομα του γιού του.Πολλά ρωτάω, εδώ ΟΛΟΙ κάνουν τα στραβά μάτια και δεν δηλώνουν ΠΟΘΕΝ έσχον, αλλά απλά ΤΙ έσχον.Δεν αισθάνομαι και περήφανος που αυτό γίνεται ανεκτό.