Κολύμβηση: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Παπαστάμος με παγκόσμιο ρεκόρ

Κολύμβηση: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Παπαστάμος με παγκόσμιο ρεκόρ Facebook Twitter
1

Στην κορυφή του κόσμου ανέβηκε ο «χρυσός» Απόστολος Παπαστάμος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων/νεανίδων, που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Ο αθλητής του ΝΟ Χανίων έγραψε ιστορία στα 400μ. μικτή ατομική, πετυχαίνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ, αποδεικνύοντας ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτό το αγώνισμα.

Ο νεαρός κολυμβητής δεν άφησε κανένα περιθώριο, σπάζοντας όλα τα κοντέρ, καθώς ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου με παγκόσμιο ρεκόρ Εφήβων, με επίδοση 4:11.93. To σημερινό μετάλλιο είναι το δεύτερο μετάλλιο του Παπαστάμου στη διοργάνωση, καθώς πριν από λίγες ημέρες είχε κατακτήσει και το χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. μικτή ατομική.

Κολύμβηση: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Παπαστάμος με παγκόσμιο ρεκόρ Facebook Twitter
Κολύμβηση: Παγκόσμιος πρωταθλητής ο Παπαστάμος με παγκόσμιο ρεκόρ Facebook Twitter

Στη δεύτερη θέση βρέθηκε ο Ρώσος Ίλια Μπορόντιν με 4:12.95 και στην τρίτη ο Γάλλος Λεόν Μαρσάντ με 4:16.37.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο και την κατάρριψη του ρεκόρ, δήλωσε: «Είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που πέτυχε ο Απόστολος σήμερα. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς το κατόρθωμά του. Έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ και ο χρόνος αυτός μπορεί εύκολα να του δώσει μία θέση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων».

Αθλητισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΒΟΣΤΩΝΗΣ

Αθλητισμός / Μαραθώνιος Βοστώνης: «Ήμουν έτοιμος να συρθώ» - Η στιγμή που δρομείς σταματούν για να βοηθήσουν συναθλητή τους

Δρομέας που κατέρρευσε λίγα μέτρα πριν από τον τερματισμό του μαραθωνίου της Βοστώνης σώθηκε χάρη στην αυτοθυσία δύο συναθλητών του, οι οποίοι εγκατέλειψαν την προσωπική τους επίδοση για να τον στηρίξουν μέχρι τη γραμμή του τερματισμού
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια