Εφοριακοί εντόπισαν αναψυκτήριο στο Αίγιο, που εμφανιζόταν ως κομματικός χώρος συγκέντρωσης

Εφοριακοί εντόπισαν αναψυκτήριο στο Αίγιο, που εμφανιζόταν ως κομματικός χώρος συγκέντρωσης Facebook Twitter
1

Εξωκοινοβουλευτικό και πολύ μικρό σε δύναμη πολιτικό κόμμα εκμεταλλευόταν αναψυκτήριο, αλλά το εμφάνιζε ως χώρο συγκέντρωσης των μελών του (εντευκτήριο), δίνοντας στους πελάτες κουπόνια του αντί για αποδείξεις, σύμφωνα με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.

Ειδικότερα, σε παραλία στο Αίγιο, οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ εντόπισαν αναψυκτήριο που εκμεταλλευόταν μέρος του αιγιαλού. Ως εκμεταλλευτής τού αναψυκτηρίου φερόταν πολιτικό κόμμα, μέσω δωρεάν παραχώρησης που είχε κάνει προς τον φορέα ο προηγούμενος διαχειριστής της εγκατάστασης.

Το αναψυκτήριο δεν είχε δηλωθεί ως επαγγελματική εγκατάσταση και παράλληλα δεν είχε δηλωθεί η άσκηση οικονομικής δραστηριότητας κερδοσκοπικού χαρακτήρα από τον συγκεκριμένο πολιτικό φορέα. Ο οποίος, αντί της έκδοσης αποδείξεων λιανικής πώλησης, παρείχε στους πελάτες κουπόνια οικονομικής ενίσχυσης του κόμματος, ισόποσης αξίας με τα προϊόντα που αγόραζαν οι πελάτες (καφέδες, σάντουιτς, κ.λπ.).

Οι ελεγκτές διαπίστωσαν ότι δεν είχαν εκδοθεί 933 αποδείξεις, αξίας περίπου 4.700 ευρώ. Επιβλήθηκε λουκέτο 48 ωρών, ενώ η επιχείρηση ελέγχεται και για το σύνολο των φόρων που δεν έχει αποδώσει.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Ελλάδα / Ρόδος: 31χρονη κατήγγειλε κακοποίηση από τον πατέρα της - Το παιδί της έχει το DNA του

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, με δείγματα από το παιδί, τη μητέρα του, τον φερόμενο ως δράστη και άλλα πρόσωπα προς αποκλεισμό πατρότητας.
LIFO NEWSROOM
Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM