Διαβατά: Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο - Νεκρή μία έγκυος

Διαβατά: Σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο - Νεκρή μία έγκυος Facebook Twitter
Φωτογραφία: Voria.gr
1

Τραγωδία σημειώθηκε στα Διαβατά, όπου μία γυναίκα έχασε τη ζωή τους έπειτα από σύγκρουση τρένου με αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στις 14:00 αυτοκίνητο παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία 91 που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη – Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ από τη σύγκρουση έχασε τη ζωή της η συνοδηγός του οχήματος, η οποία ήταν έγκυος. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ΙΧ, προσπάθησε να περάσει κάθετα τη γραμμή και εκείνη την ώρα περνούσε το τρένο και το παρέσυρε. Από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου ανασύρθηκε νεκρή μία έγκυρος  γυναίκα ενώ ένας ακόμη άνδρας απεγκλωβίστηκε φέροντας τραύματα.

Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής με δύο οχήματα και επτά άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις της τη συνοδηγό, η οποία ήταν έγκυος στην 20η εβδομάδα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Ελλάδα / Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O: Μαυροντυμένος άνδρας φέρεται να άφησε χαρτοσακούλα στην είσοδο του κέντρου

Η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια του ελληνικού FBI - Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών τέσσερα άτομα που κινούνταν στο σημείο λίγα λεπτά πριν την ισχυρή έκρηξη
LIFO NEWSROOM