Λαμία: Κυνηγούσαν πανικόβλητο ταύρο μέσα στην πόλη

Λαμία: Κυνηγούσαν πανικόβλητο ταύρο μέσα στην πόλη Facebook Twitter
0

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας στη Λαμία καθώς ένας ταύρος βρέθηκε να τρέχει πανικόβλητος στους δρόμους της πόλης.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οδηγοί και οι περαστικοί που βρέθηκαν νωρίτερα την Παρασκευή στην οδό Παπαποστόλου στη Λαμία, όταν είδαν έναν ταύρο να τρέχει μέσα στο δρόμο, ανάμεσα στα αυτοκίνητα.

 

Άγνωστο πώς, το ζώο, σύμφωνα με μαρτυρίες κατέβηκε από την οδό Αρκαδίου, και βρέθηκε μέσα στην κεντρική οδό και στην κίνηση της πόλης να τρέχει πανικόβλητο. 


Χάρη στην κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών ο αδέσποτος ταύρος οδηγήθηκε σε περιφραγμένο χώρο του στρατοπέδου «Τσαλτάκη» και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Σύμφωνα με το Lamiareport, το ζώο παραμένει μέσα στο στρατόπεδο και με τη βοήθεια ενός κτηνοτρόφου, που κλήθηκε από την αστυνομία, προσπαθούν να το «συλλάβουν» και να το ακινητοποιήσουν.

Με πληροφορίες από Lamiareport / Lamianow

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

Ελλάδα / Λέκκας: Στην Αττική έχει χαθεί το 70% του δασικού ιστού από φωτιά - Να μην χάσουμε ούτε ένα δέντρο

«Υπάρχουν πιθανότητες 70% να εκδηλωθεί μεγάλος σεισμός στην Κωνσταντινούπολη μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια», είπε ο καθηγητής Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών και πρόεδρος του ΟΑΣΠ
LIFO NEWSROOM