Ανυπόστατες, ψευδείς φήμες πως πέθανε ο Ερντογάν από καρδιακό επεισόδιο

Ανυπόστατες, ψευδείς φήμες πως πέθανε ο Ερντογάν από καρδιακό επεισόδιο Facebook Twitter
0

Μια ανυπόστατη φημολογία πως πέθανε ο Ερντογάν, φέρεται να ξεκίνησε από αραβικές ιστοσελίδες. Η είδηση πως ο πρόεδρος της Τουρκίας πέθανε, μεταδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας, αλλά είναι απόλυτα ψευδής.

Καμία απολύτως έγκυρη ιστοσελίδα του εξωτερικού δεν μετέδωσε την είδηση του θανάτου του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, η οποία ανέφερε πως ο Τούρκος πρόεδρος πέθανε από καρδιακό επεισόδιο που υπέστη στην Κωνσταντινούπολη.

Σημειώνεται πως πολλές ελληνικές ιστοσελίδες μετέδιδαν την είδηση για τη φημολογία αφήνοντας όμως στον τίτλο απλά τη φράση «φήμες πως πέθανε ο Ερντογάν». Η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από πουθενά ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ερντογάν βρίσκεται σε διακοπές.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ψευδώς προσπάθησαν κάποιοι να διαδώσουν είδηση για υποτιθέμενο θάνατο Ερντογάν, κάτι που όπως είπε και ο ανταποκριτής του ΣΚΑΙ στην Τουρκία, συνέβη και άλλες φορές κοντά στην περίοδο όπου είναι η επέτειος της απόπειρας του τουρκικού πραξικοπήματος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Διεθνή / Εργαζόμενος στην αμφιλεγόμενη βοήθεια στη Γάζα: Είδα συναδέλφους να πυροβολούν πεινασμένους Παλαιστίνιους

Ο άνδρας εργαζόταν στον τομέα ασφαλείας της αμφιλεγόμενης υπηρεσίας διανομής ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα - Περισσότεροι από 400 Παλαιστίνιοι έχουν σκοτωθεί προσπαθώντας να λάβουν φαγητό
LIFO NEWSROOM
Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Διεθνή / Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Αφορμή για τον σχεδιαζόμενο αποκλεισμό των πόλεων αποτέλεσε η βία που χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την αστυνομία κατά φοιτητών σε μπλόκα και επίσης η προσπάθεια αστυνομικών, το βράδυ της Τετάρτης, να εισέλθουν διά της βίας στη Νομική.
LIFO NEWSROOM