Σεισμός στην Αττική: O Παυλόπουλος ματαίωσε την επίσκεψη του στην Ερμιονίδα

Σεισμός στην Αττική: O Παυλόπουλος ματαίωσε την επίσκεψη του στην Ερμιονίδα Facebook Twitter
1

Λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε στην Αττική μετά τον σεισμό ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ματαίωσε τη μετάβασή του στον δήμο Ερμιονίδας.

Η αιτία είναι πως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα ταξίδευε στην Ερμιονίδα με ελικόπτερο τύπου Σινουκ της πολεμικής αεροπορίας και κρίθηκε σκόπιμο όλα τα πτητικά μέσα της πολεμικής αεροπορίας να είναι διαθέσιμα σε περίπτωση ανάγκης. 

Ο κ. Παυλόπουλος επρόκειτο να παραστεί στην τελετή απονομής βραβείων Πολιτισμού Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη και τη βράβευση του καθηγητή Δημήτρη Παντερμαλή.

Την ομιλία του θα αναγνώσει ο δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Σφυρής

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Ελλάδα / Δεν είναι μόνο το ψήσιμο του αρνιού: Πέντε έθιμα που ίσως δεν ξέρατε για την Κυριακή του Πάσχα

Δεν είναι μόνο γιορτή και οικογενειακά τραπέζια, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψει κανείς ιδιαίτερα τοπικά έθιμα που κρατούν ζωντανή την παράδοση σε κάθε γωνιά της χώρας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια