Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού θέλει να υψώσει τείχος σε οικισμό Ρομά

Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού θέλει να υψώσει τείχος σε οικισμό Ρομά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
2

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έντονο, σύμφωνα με κατοίκους, πρόβλημα παραβατικότητας σε περιοχή γύρω από οικισμό Ρομά, ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού εξετάζει το ενδεχόμενο να χτίσει μέχρι και τείχος.

«Αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα, σας λέω και το προχωράω και λίγο παραπάνω που ξέρω ότι είναι έξω από τα όρια, έξω από τη νομιμότητα, αλλά εγώ θα το κάνω, και θα ακουστεί τώρα πρώτη φορά από το δικό σας ραδιόφωνο, εγώ θα υψώσω τείχος εκεί, δεν θα μπορεί να πηγαίνει κανένας στην περιοχή αυτή», δήλωσε ο Γιώργος Τσαμασλής, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. 

Σε ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι θα αποκλείσει όσους μένουν στον οικισμό, ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού απάντησε: «Θα τους αποκλείσω ναι, δεν θα χουν πρόσβαση», διευκρινίζοντας ότι θα προηγηθεί έλεγχος περί νόμιμης κατοχής του χώρου.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

Πολιτική / Μαρινάκης για Τσίπρα: «Την τελευταία φορά που είχε μιλήσει για λιμάνια, θάλασσες και φουρτούνες, ψάχναμε σωσίβιο»

«Θυμίζω ότι ακολούθησαν τα capital controls, οι κλειστές τράπεζες, το διχαστικό δημοψήφισμα και χρεώθηκε η χώρα μας πάνω από 100 αχρείαστα δισεκατομμύρια», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.
LIFO NEWSROOM
Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Πολιτική / Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Η κυβέρνηση οδηγείται σε επικοινωνιακή πανωλεθρία στο θέμα Ρούτσι»

Μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, διαφοροποιείται ανοιχτά από τη γραμμή της κυβέρνησης στο ζήτημα του πατέρα Ρούτσι, μετά τις πρώτες φωνές στελεχών και βουλευτών που εξέφρασαν δημόσια στήριξη προς τον απεργό πείνας
LIFO NEWSROOM
Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Πολιτική / Για την ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο συνομίλησε ο Μητσοτάκης με τον αντιπρόεδρο της Google

Στη διάρκεια της συζήτησης έγινε αναφορά στις δράσεις που έχουν αναληφθεί τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την ασφαλή πλοήγηση των ανηλίκων στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση φαινομένων ψηφιακού εθισμού
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
Για να δουμε θα κάνει τιποτα ή μόνο λόγια. Δεν χρειάζεται να χτισει τοιχο απλά να εφαρμοστεί ο νόμος. Και ο νόμος είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά την μόλυνση του περιβάλλοντος (βλέπε καθημερινή καύση καλωδίων και παράνομη απόριψη μπαζών). Επίσης και για τις κλοπές προβλέπεται φυλάκιση.
Ξέρω πως θα στεναχωρήσω αρκετούς αριστερουληδες με αυτο το σχόλιο ,αλλά κάποιοι Ρομα ειναι απαράδεκτοι.Σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου ,αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους να σου επιτίθενται και να σε προσβάλουν ενώ αυτοί παρακολουθούν αμέτοχοι,κοροϊδεύουν το κράτος εισπράττοντας παράνομα επιδόματα και η λίστα δεν έχει τέλος...Και πιστέψτε με ,δεν έχουν καμια διάθεση να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη κοινωνία.