Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού θέλει να υψώσει τείχος σε οικισμό Ρομά

Ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού θέλει να υψώσει τείχος σε οικισμό Ρομά Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
2

Προκειμένου να αντιμετωπιστεί το έντονο, σύμφωνα με κατοίκους, πρόβλημα παραβατικότητας σε περιοχή γύρω από οικισμό Ρομά, ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού εξετάζει το ενδεχόμενο να χτίσει μέχρι και τείχος.

«Αν δεν τηρηθεί η νομιμότητα, σας λέω και το προχωράω και λίγο παραπάνω που ξέρω ότι είναι έξω από τα όρια, έξω από τη νομιμότητα, αλλά εγώ θα το κάνω, και θα ακουστεί τώρα πρώτη φορά από το δικό σας ραδιόφωνο, εγώ θα υψώσω τείχος εκεί, δεν θα μπορεί να πηγαίνει κανένας στην περιοχή αυτή», δήλωσε ο Γιώργος Τσαμασλής, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. 

Σε ερώτηση αν αυτό σημαίνει ότι θα αποκλείσει όσους μένουν στον οικισμό, ο νέος δήμαρχος Θερμαϊκού απάντησε: «Θα τους αποκλείσω ναι, δεν θα χουν πρόσβαση», διευκρινίζοντας ότι θα προηγηθεί έλεγχος περί νόμιμης κατοχής του χώρου.

Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Είναι πολύ σημαντικό να ιδρώσουμε όλοι μαζί τη φανέλα»

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, η οποία διήρκεσε πάνω από έξι ώρες - Στο κλείσιμό του, ο πρωθυπουργός έστειλε μήνυμα ενότητας και συνέχειας του κυβερνητικού έργου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη συλλογικής προσπάθειας και προετοιμασίας για τις επόμενες πολιτικές μάχες
THE LIFO TEAM
ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στη Βουλή: Η οικονομική δραστηριότητα που δεν σέβεται το περιβάλλον, είναι «οικο-ανομία»

Έδωσε ομιλία ύστερα από 27 χρόνια - Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στην Αθήνα
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Για να δουμε θα κάνει τιποτα ή μόνο λόγια. Δεν χρειάζεται να χτισει τοιχο απλά να εφαρμοστεί ο νόμος. Και ο νόμος είναι πολύ αυστηρός όσον αφορά την μόλυνση του περιβάλλοντος (βλέπε καθημερινή καύση καλωδίων και παράνομη απόριψη μπαζών). Επίσης και για τις κλοπές προβλέπεται φυλάκιση.
Ξέρω πως θα στεναχωρήσω αρκετούς αριστερουληδες με αυτο το σχόλιο ,αλλά κάποιοι Ρομα ειναι απαράδεκτοι.Σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου ,αφήνουν τα ανήλικα παιδιά τους να σου επιτίθενται και να σε προσβάλουν ενώ αυτοί παρακολουθούν αμέτοχοι,κοροϊδεύουν το κράτος εισπράττοντας παράνομα επιδόματα και η λίστα δεν έχει τέλος...Και πιστέψτε με ,δεν έχουν καμια διάθεση να ενσωματωθούν στην υπόλοιπη κοινωνία.