Κρεσέντο αρνητικών κριτικών για τον νέο κύκλο του Black Mirror

Κρεσέντο αρνητικών κριτικών για τον νέο κύκλο του Black Mirror Facebook Twitter
Ιδιαιτέρως σκληροί υπήρξε η κριτική με το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνιστεί η Miley Cyrus και έχει τίτλο "Rachel, Jack and Ashley Too."
0

Ιδιαιτέρως σκληροί υπήρξαν οι κριτικοί επιφανών μέσων με το επεισόδιο στο οποίο πρωταγωνιστεί η Miley Cyrus και έχει τίτλο "Rachel, Jack and Ashley Too."

«Εντελώς επιφανειακό και εκτροχιασμένο» χαρακτηρίστηκε το συγκεκριμένο επεισόδιο, οι κριτικές όμως δεν είχαν στόχο την πρωταγωνίστρια η οποία ανακαλεί τις προσωπικές της εμπειρίες στο ρόλο μιας ποπ σταρ που φαίνεται να βρίσκεται σε διαδικασία αποσύνθεσης εξαιτίας των πιέσεων να διατηρήσει πάση θυσία την σούπερ θετική περσόνα της.

«Ακατάστατο χάλι» χαρακτήρισε το επεισόδιο ο κριτικός του IndieWire και του Rolling Stone, Ben Travers, σημειώνοντας ότι «κάπου θαμμένη μέσα στο 67λεπτο επεισόδιο βρίσκεται μια ενδιαφέρουσα ιδέα περί αντικατάστασης των ζωντανών ποπ σταρ με ολογράμματα, αλλά η όλη διαχείριση μοιάζει τόσο πολύ με καρτούν που είναι αδύνατο να την πάρεις σοβαρά».

Ο κριτικός του Variety εμφανίζεται ακόμα πιο εξοργισμένος αποκαλώντας το επεισόδιο «το πιο μεγαλοπρεπώς εσφαλμένο επεισόδιο όχι μόνο στην πορεία του 'Black Mirror' αλλά σε ολόκληρη τη φετινή (τουλάχιστον) παραγωγή 'πρεστίζ' τηλεόρασης», ενώ η κριτικός του New York χαρακτήρισε τον νέο κύκλο της σειράς «οικουμενικά ανόητο».

Στον Independent, το επεισόδιο αναφέρεται ως το χειρότερο μιας απογοητευτικής τριάδας και το περιοδικό Time στην κριτική του αναρωτιέται αν το Black Mirror έχει ήδη απωλέσει κάθε αιχμή αλλά και κάθε σύνδεση με τα σύγχρονα τεχνοφοβικά ένστικτα, στοιχείο που το έκανε τόσο μαζοχιστικά ελκυστικό στο παρελθόν.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

TV & Media / Arcade για Eurovision 2025: «Δεν είχαμε σκοπό να καταθέσουμε τραγούδι με την Klavdia, ήταν ένα μικρό challenge»

Οι δημιουργοί της «Αστερομάτας» μοιράζονται τις σκέψεις τους για τη συμμετοχή τους στη Eurovision 2025, σχολιάζουν τον ελληνικό στίχο, μιλούν την Klavdia, και απαντούν στο κατά πόσο το τραγούδι έχει πολιτική χροιά
ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ
Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

TV & Media / Το «Rust» του Άλεκ Μπάλντουιν κυκλοφορεί «αθόρυβα», τέσσερα χρόνια μετά τον μοιραίο πυροβολισμό

Οι δημιουργοί της ταινίας δήλωσαν ότι ελπίζουν το τελικό αποτέλεσμα να τιμήσει το έργο και τη μνήμη της κινηματογραφίστριας Χάλινα Χάτσινς, η οποία σκοτώθηκε στο πλατό κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων
LIFO NEWSROOM