Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία - Το ανακοίνωσε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία - Το ανακοίνωσε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ Facebook Twitter
3

Την υποψηφιότητά του με τη Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε σήμερα το πρωί ότι θα είναι υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

«Έχει γίνει μία συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πιθανόν είναι να είμαι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία», αποκάλυψε ο ίδιος στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ, ενώ σημείωσε ότι του αρέσει ο Νότιος τομέας της Αττικής.

 

«Εγώ θα παραμείνω δημοσιογράφος, θα κρατήσω τη δουλειά μου», πρόσθεσε ο κ. Παπαδημητρίου ο οποίος εξήγησε ότι «με τη ΝΔ μοιράζομαι ένα 80% των απόψεων της. Διαφωνώ σε άλλα πράγματα. Μου αρέσει αυτό το κλίμα που υπάρχει. Είναι πραγματικά ένα κόμμα το οποίο, ο ένας λέει το άλφα, ο άλλος λέει το βήτα».

«Με τον Κυρ. Μητσοτάκη έχουμε μία πολύ παλιά γνωριμία, μιλάμε πολύ καιρό, του είχα πει σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα φανώ. Όταν σου λένε βάλε τις πράξεις σου, κοντά στα λόγια σου, πρέπει να πάρεις μία απόφαση», συμπλήρωσε ενώ τόνισε πως «το να είσαι βουλευτής, το να κάνεις σωστά τη δουλειά σου μέσα στο κοινοβούλιο είναι κάτι πολύ σημαντικό».

Ο Μπάμπης Παπαδημητρίου υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία - Το ανακοίνωσε στον «αέρα» του ΣΚΑΙ Facebook Twitter

Σύμφωνα με πληροφορίες, χθες, ο  Μπάμπης Παπαδημητρίου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ έχει εκφράσει στο παρελθόν το ενδιαφέρον του για την πολιτική, και τώρα θα κατέβει υποψήφιος στον νότιο τομέα με το κόμμα της Πειραιώς, στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Πολιτική
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Προχωράμε στην πρόωρη εξόφληση του δανείου των 52,9 δισ. ευρώ που είχε λάβει η χώρα το 2010»

«Στόχος μας είναι έως το 2030 η Ελλάδα να μην έχει το υψηλότερο δημόσιο χρέος στην Ευρώπη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΕ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ευρώπη δεν μπορεί να ανεχθεί νέα προσφυγική κρίση όπως του 2015

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στις επιπτώσεις από επιθέσεις σε ενεργειακές υποδομές, προειδοποιώντας ότι μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές συνέπειες για την παγκόσμια οικονομία
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει αυτός ο πόλεμος»

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία ενώ προανήγγειλε πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που η κρίση στη Μέση Ανατολή διαρκέσει περισσότερο από το προβλεπόμενο
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΕΝΟΠΛΕΣ, ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Οι Έλληνες να εμπιστεύονται τις ένοπλες δυνάμεις σε αυτούς τους ταραγμένους καιρούς»

Η αναφορά του πρωθυπουργού στο νέο πρόγραμμα αεράμυνας «Ασπίδα του Αχιλλέα», που όπως ανέφερε θα ενισχύσει σημαντικά την προστασία της χώρας απέναντι στις σύγχρονες και μελλοντικές απειλές
THE LIFO TEAM
ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝΤΕΣ

Πολιτική / Σαμαράς από Βουλή: Δεν υπάρχουν επαγγελματίες ανησυχούντες αλλά ερασιτέχνες εφησυχασμένοι

Η «απάντηση» του Παύλου Μαρινάκη στον Αντώνη Σαμαρά που μίλησε στη Βουλή, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Ενέργειας, για την κύρωση ενεργειακών συμφωνιών
THE LIFO TEAM
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟΥ

Πολιτική / Υπουργείο Εξωτερικών: Καμία εκούσια διαρροή προσωπικών στοιχείων για τον επαναπατρισμό πολιτών

«Το υπουργείο Εξωτερικών αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στη διασφάλιση της προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια
«Εγώ θα παραμείνω δημοσιογράφος, θα κρατήσω τη δουλειά μου» «Με τον Κυρ. Μητσοτάκη έχουμε μία πολύ παλιά γνωριμία, μιλάμε πολύ καιρό, του είχα πει σε ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος, θα φανώ.