ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Καμμένος: Την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για το αν θα κατέβει στις εκλογές

Καμμένος: Την Δευτέρα αναμένεται η απόφαση για το αν θα κατέβει στις εκλογές Facebook Twitter
Eurokinissi
1

Την απόφασή του για το αν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου αναμένεται να ανακοινώσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος.


Εκτός Αθηνών είναι σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος επιχειρώντας ν' αποτιμήσει το αποτέλεσμα της πρόσφατης εκλογικής αναμέτρησης.


Το κόμμα των ΑΝΕΛ πήρε πολύ μικρό ποσοστό στις ευρωεκλογές (0,80%) και αυτό προβλημάτισε τόσο τον Πάνο Καμμένο όσο και τα στελέχη του κόμματος.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Καμμένος πρόκειται ν' ανακοινώσει τις τελικές αποφάσεις του για το μέλλον και τις κινήσεις των ΑΝΕΛ την προσεχή Δευτέρα, μετά τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών και περιφερειακών εκλογών.


Ο κ. Καμμένος αναμένεται να παρουσιάσει την στρατηγική του απόφαση, δηλαδή αν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου ή αν θα οργανώσει έναν πολιτικό σχηματισμό μέσω ανασυγκρότησης ο οποίος θα τον οδηγήσει στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν.

Πολιτική
1

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Παύλος Μαρινάκης για Μάτι: Εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ

Στη συγκεκριμένη υπόθεση εφαρμόστηκε ο Ποινικός Κώδικας που ψηφίστηκε το 2019 από την τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, λίγο πριν φύγει από την εξουσία, δηλώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
NEWSROOM
Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια