Παλαιό Φάληρο: Αρνείται τα πάντα ο αδερφός της δολοφονημένης γυναίκας

Παλαιό Φάληρο: Αρνείται τα πάντα ο αδερφός της δολοφονημένης γυναίκας Facebook Twitter
EUROKINISSI
0

Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι δεν γνωρίζει τίποτα για τη δολοφονία της 53χρονης αδερφής του στο Παλαιό Φάληρο, ο φερόμενος ως δράστης που συνελήφθη χθες το απόγευμα, έξω από το διαμέρισμα που διέμενε στην Καλλιθέα.

Ο 52χρονος αρνείται πεισματικά να μιλήσει στους αστυνομικούς και επαναλαμβάνει συνεχώς έως αυτή την ώρα «δεν γνωρίζω τίποτα, για ποιο έγκλημα μου μιλάτε». 

Σημειώνεται, ότι παράλληλα με τον φερόμενο ως δράστη συνελήφθη και ένας φίλος του, ο οποίος τον έκρυβε στο σπίτι του στον Κάλαμο, στο διάστημα που τον αναζητούσε η αστυνομία. Ο φίλος του 52χρονου κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.

Την προανάκριση για την ανθρωποκτονία της 53χρονης δασκάλας, που διαπράχθηκε, την περασμένη Πέμπτη, στην οδό Τρίτωνος, έξω από την πολυκατοικία που διέμενε, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ελλάδα / Φθιώτιδα: Κακοποιητικά μηνύματα σε 14χρονη – Τι είπε στο δικαστήριο ο 61χρονος που καταδικάστηκε

Ο 61χρονος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι «παρερμήνευσε την ηλικία της μαθήτριας», καθώς –όπως ισχυρίστηκε– «έδειχνε μεγαλύτερη και είχε επαφές με ενήλικες στο διαδίκτυο»
LIFO NEWSROOM