Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα αναχώρησε για Τελ Αβίβ: «Έχουμε ζητήσει πολλές αλλαγές»

Eurovision 2019: Η Κατερίνα Ντούσκα αναχώρησε για Τελ Αβίβ: «Έχουμε ζητήσει πολλές αλλαγές» Facebook Twitter
0

Η Κατερίνα Ντούσκα που εκπροσωπεί την Ελλάδα στη φετινή Eurovison, αναχώρησε για το Τελ Αβίβ και δηλώνει πως είναι έτοιμη για την πρώτη πρόβα με το Better Love.

Η τραγουδίστρια αναχώρησε για το Ισραήλ το μεσημέρι του Σαββάτου και στο αεροδρόμιο μίλησε στους δημοσιογράφους. Μεταξύ άλλων είπε πως έχει δημιουργικό άγχος και πως δεν κοιτά τα προγνωστικά.

«Δεν κοιτάζω τα προγνωστικά, το λέω συνέχεια, δεν δίνω σημασία. Αν μας βγει αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τόσο καιρό και υλοποιηθεί όπως θα θέλαμε και μας κάνει υπερήφανους, θα είμαι εγώ προσωπικά εντάξει με οποιαδήποτε θέση. Προσπαθώ να μη σκεφτώ τίποτα, να ηρεμήσω πριν από την πρώτη πρόβα, μια δυο μέρες γιατί δεν έχω σταματήσει στιγμή να τραγουδάω, Θέλω να αποφορτιστώ κάπως για να μπω ξανά δυναμικά», είπε η Κατερίνα Ντούσκα. Η πρώτη της πρόβα θα γίνει την Κυριακή ενώ δήλωσε πως δεν ξέρει από ποιες χώρες θα πάρει το 12άρι.

«Το video presentation που μας έστειλαν ήταν ένας σκελετός, έχουμε ζητήσει πολλές αλλαγές και ευελπιστώ ότι όλα θα αρχίσουν να φτιάχνουν από την πρώτη πρόβα», πρόσθεσε ενώ αποκάλυψε και λεπτομέρειες για την εμφάνιση που ετοιμάζει.«Στη σκηνή θα είμαστε 6 γυναίκες. Υπάρχουν 3 χορογραφίες σαν παράλληλες δράσεις. Είναι απαιτητικό αλλά το έχουμε δουλέψει πάρα πολύ και ανυπομονώ».

 
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ταινία της Σοφίας Εξάρχου ανάμεσα στις 5 υποψήφιες για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX

Πολιτισμός / «Animal»: Υποψήφια για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX η ταινία της Σοφίας Εξάρχου

Η τρίτη ελληνική ταινία στην ιστορία που κερδίζει υποψηφιότητα για το Ευρωπαϊκό Βραβείο Κοινού LUX, που συνδιοργανώνουν το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Κινηματογράφου.
LIFO NEWSROOM
Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Πολιτισμός / Οι ανθρώπινες σχέσεις στο επίκεντρο του νέου προγράμματος της Στέγης

Ιζαμπέλ Ιπέρ, Ρομέο Καστελούτσι, Τιάγκο Ροντρίγκες, Μπενχαμίν Λαμπατούτ, Γιώργος Κουτλής, Μάριο Μπανούσι: Αυτά είναι μόνο μερικά από τα ονόματα που συμμετέχουν στον εντυπωσιακό προγραμματισμό της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση για τη σεζόν 2024-25.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Τι θα δούμε στο Εθνικό Θέατρο την περίοδο 2024-25

Πολιτισμός / 17 νέες παραγωγές και 2 επαναλήψεις: Οι παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου για τη σεζόν 2024-25

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής Γιάννης Μόσχος παρουσίασε το νέο πρόγραμμα, ανακοινώνοντας παράλληλα πως δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία στο τιμόνι του Εθνικού Θεάτρου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
lee

Πολιτισμός / H Κέιτ Γουίνσλετ, η Χάλι Μπέρι και η «Πλεξούδα» από αύριο στους κινηματογράφους

Ένας μεγάλος αριθμός νέων ταινιών έρχεται για να προλάβει τις τελευταίες μέρες των θερινών κινηματογράφων, λίγο πριν παραδώσουν τη σκυτάλη στις χειμερινές αίθουσες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Πολιτισμός / Γουίτνεϊ Χιούστον: Η ιστορική συναυλία της στη Νότια Αφρική το 1994 θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Η περιορισμένη κινηματογραφική προβολή θα κάνει πρεμιέρα στις 23 Οκτωβρίου και θα περιλαμβάνει την πρώτη παρουσίαση της συναυλίας από το Ντουρμπάν, στη Νότια Αφρική
LIFO NEWSROOM