NEO VIDCAST

Της έταξε γάμο όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα και τήρησε την υπόσχεσή του

Της έταξε γάμο όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα και τήρησε την υπόσχεσή του Facebook Twitter
1

«Θα σε παντρευτώ όταν πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα» είχε πει στη σύντροφό του ένας οπαδός του ομάδας που στέφθηκε πρωταθλήτρια μετά από 34 χρόνια.


Την υπόσχεσή του τήρησε ένας νεαρός οπαδός της ομάδας του Δικεφάλου την ημέρα που η ομάδα σήκωνε το τρόπαιο ψηλά στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.


Κάτω από τον Λευκό Πύργο και εν μέσω ξέφρενων πανηγυρισμών εκείνος έκανε το μεγάλο βήμα λέγοντας «Ήρθε η ώρα. Θέλεις να γίνεις γυναίκα μου;».

Της έταξε γάμο όταν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα και τήρησε την υπόσχεσή του Facebook Twitter


Σε συνέντευξη που έδωσε ο Αλέξανδρος  στο sdna εξομολογήθηκε ότι η πρόταση γάμου στη σύντροφό του έγινε όπως ακριβώς την είχε φανταστεί.

Όπως εξηγεί, το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από δώδεκα χρόνια ωστόσο μετά από κάποιο καιρό ήρθε και η επίμαχη ερώτηση «πότε θα παντρευτούμε». Η απάντηση του Αλέξανδρου ήταν «όταν θα πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα» καθώς το θεωρούσε αρκετά μακρινό καθώς η ομάδα βρισκόταν σε δύσκολη περίοδο και επίσης ήταν μικρός για γάμο, όπως είπε.


Η σύντροφός του φαίνεται ότι δεν έχασε την υπομονή της καθώς τελικά ήρθε η στιγμή που η ομάδα στέφθηκε πρωταθλήτρια και ο Αλέξανδρος τήρησε την υπόσχεση που είχε κάνει πριν από 12 χρόνια.

«Στο Λευκό Πύργο ήταν μαγικά, η κατάλληλη στιγμή να κάνω πρόταση γάμου στον άνθρωπο της ζωής μου. Μέσα σε αυτή τη μεθυστική ατμόσφαιρα και ανάμεσα στο πλήθος κόσμου ήμασταν μόνο εγώ και εκείνη...μόλις είπε το ναι, είχα ήδη σηκώσει το νταμπλ! Αυτό είναι σωστό! Αυτό είναι σωστό! Πρωτάθλημα, μονόπετρο στον Πύργο το Λευκό!» είπε περιγράφοντας τη στιγμή.


Ο Αλέξανδρος, όπως είπε, μοιράζεται την «ίδια τρέλα» για τον ΠΑΟΚ με τη μέλλουσα γυναίκα του.

 

Με πληροφορίες από sdna

Ελλάδα
1

NEO VIDCAST

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Ελλάδα / Παιδιά πρόσφυγες σε κίνδυνο: 1 στα 3 ασυνόδευτα στην Κρήτη – Τι αποκαλύπτει η νέα επισκόπηση

Πάνω από το 20% των αφιχθέντων είναι παιδιά, ενώ περίπου το ένα τρίτο αυτών ασυνόδευτα ή χωρισμένα από τις οικογένειές τους. Παράλληλα, οι χώροι υποδοχής στο νησί χαρακτηρίζονται πρόχειροι και ακατάλληλοι
LIFO NEWSROOM
Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Ελλάδα / Σαμοθράκη: Βίντεο από τη στιγμή που πέφτουν πυροβολισμοί στον αέρα από τα τουρκικά αλιευτικά

Μεγάλη ένταση το βράδυ της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης - Όπως καταγγέλλουν οι Έλληνες ψαράδες προσπάθησαν να τους τρομάξουν για να φύγουν από το σημείο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ρε αντε απο κει... Άμα ήταν "ο άνθρωπος σου" να μην την είχες στο περίμενε την κοπέλα 12 χρόνια... Πάλι καλά που δεν της τον υποσχεθηκες όταν πάρει πρωτάθλημα ο Λεβαδειακός...