Στην Καλαμάτα ο Προκόπης Παυλόπουλος για την περιφορά του Επιταφίου

Στην Καλαμάτα ο Προκόπης Παυλόπουλος για την περιφορά του Επιταφίου Facebook Twitter
ΑΠΕ-ΜΠΕ
1

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Καλαμάτα βρέθηκε ο Προκόπης Παυλόπουλος όπου παρακολούθησε και φέτος την Ακολουθία και την Περιφορά του Επιταφίου. 

Της Ακολουθίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Σωτήρος, χοροστάτησε ο μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος και ακολούθησε η περιφορά του Επιταφίου στους κεντρικούς δρόμους της Καλαμάτας.

Την περιφορά παρακολούθησε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος μαζί με πλήθος πιστούς σε κλίμα κατάνυξης και συγκίνησης.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Πρόεδρος έσπασε το πρωτόκολλο και χαιρέτησε Καλαματιανούς συμπολίτες του, οι οποίοι έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και να του ευχηθούν Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα.

Νωρίτερα, το μεσημέρι, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μέγαρο Χορού της Καλαμάτας, όπου ενημερώθηκε για τις δυο εκθέσεις που φιλοξενούνται αυτή την περίοδο.

Αύριο, Μεγάλο Σάββατο, ο κ. Παυλόπουλος θα παρακολουθήσει τη λειτουργία της Ανάστασης επίσης στην Καλαμάτα, όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια