ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

Ο Τσίπρας ξέχασε την Κουντουρά στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Ο Τσίπρας ξέχασε την Κουντουρά στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Ένα απρόοπτο συνέβη στο ΣΕΦ κατά την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων ευρωβουλευτών με αλφαβητική σειρά ο Αλέξης Τσίπρας ξέχασε να αναφέρει και να καλέσει στην εξέδρα την Έλενα Κουντουρά. 

Ο πρωθυπουργός κάλεσε την επόμενη υποψήφια ευρωβουλευτή. Τότε τον ενημέρωσαν για το λάθος του και επανήλθε λέγοντας «ξεχάσαμε και κάποια αλλά πως γίνεται να την ξεχάσουμε...».

Στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε την υπουργό Τουρισμού στο βήμα, αναφέροντας πως η Έλενα Κουντουρά είναι η «υπουργός της αναγέννησης του ελληνικού τουρισμού».

 

Το λάθος με την κ. Κουντουρά δεν ήταν το μόνο τέτοιο καθώς το ίδιο επαναλήφθηκε μετά από λίγη ώρα με τον Δημήτρη Πλουμπίδη.

Πολιτική
2

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια