Μυρσίνη Λοΐζου: Χαλάλι του, του ΚΙΝΑΛ το «Καλημέρα ήλιε»

Μυρσίνη Λοΐζου: Χαλάλι του, του ΚΙΝΑΛ το «Καλημέρα ήλιε» Facebook Twitter
2

Η Μυρσίνη Λοΐζου πήρε θέση για τη χρήση του κομματιού «Καλημέρα ήλιε», από το ΚΙΝΑΛ κατά το πρόσφατο συνέδριο του κόμματος, με ανάρτησή της στο Facebook. 

Το 2011 η Μυρσίνη Λοΐζου είχε απαγορεύσει με ανοιχτή επιστολή από το ΠΑΣΟΚ να χρησιμοποιεί το κομμάτι που είχε συνθέσει ο πατέρας της, Μάνος Λοΐζος. 

«Το τραγούδι αυτό καλημερίζει τον Ήλιο, την ελπίδα, την αλληλεγγύη, και την προσμονή ενός ολόκληρου λαού, για δημοκρατία και ελευθερία», είχε γράψει η Μυρσίνη Λοΐζου.

«Εσείς όμως, είστε υπεύθυνοι για την πιο βαθιά, πνευματική, αξιακή, ηθική, και πολιτισμική καταχνιά που θα μπορούσε να έχει ποτέ αυτός ο τόπος.

Ως εκ τούτου, σας απαγορεύω ρητά και κατηγορηματικά, να χρησιμοποιείτε έργο ή μέρος του έργου του Μάνου Λοΐζου, σε οποιαδήποτε κομματική σας εκδήλωση ή δραστηριότητα», συνέχιζε. 

Το ΚΙΝΑΛ, ωστόσο, αγνοώντας την επιθυμία της κληρονόμου, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το κομμάτι κατά το κλείσιμο των εργασιών του πρόσφατου συνεδρίου του στο ΣΕΦ.

Σήμερα η Μυρσίνη Λοΐζου σχολίασε το γεγονός από τον λογαριασμό της στο Facebook. 

«Χαλάλι του, του ΚΙΝΑΛ το 'καλημέρα ήλιε'. Καλό μήνα», έγραψε. 

Μυρσίνη Λοΐζου: Χαλάλι του, του ΚΙΝΑΛ το «Καλημέρα ήλιε» Facebook Twitter
Πολιτική
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM