ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Τουρκικός Τύπος: Ο Τσίπρας επισκέφθηκε τουρκικό νησί

Τουρκικός Τύπος: Ο Τσίπρας επισκέφθηκε τουρκικό νησί Facebook Twitter
0

Ακραίες αποχρώσεις κυριαρχούν σε τουρκικές εφημερίδες, με την Sozcu να υποστηρίζει πως ο Αλέξης Τσίπρας επισκέφθηκε τουρκικό νησί. 

Η τουρκική εφημερίδα υποστήριξε πως το Αγαθονήσι ανήκει στην περιφέρεια του Αϊδινίου.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το skai.gr, ο τουρκικός Τύπος, ακολουθώντας τη γραμμή της τουρκικής κυβέρνησης, υποστηρίζει ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός όχι μόνο είπε ψέματα για την παρενόχληση του ελικοπτέρου του από τουρκικά μαχητικά ανήμερα της 25ης Μαρτίου, αλλά και πως πήγε σε τουρκικό νησί.

Η τουρκική εφημερίδα ισχυρίζεται πως η πρόκληση ήταν διπλή καθώς από από τη μια μεριά ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι τον παρενόχλησαν, από την άλλη πήγε σε νησί όπου υπάρχει παράνομη ελληνική κατοχή.

Από την πλευρά της, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του skai.gr, η εφημερίδα Aksam κάνει λόγο για «άμεση απάντηση στο άμεσο ψέμα του Τσίπρα».

Η Άγκυρα φρόντισε διέψευσε την παρενόχληση του ελικοπτέρου του Έλληνα πρωθυπουργού μέσω πηγών της στο πρακτορείο Αναντολού, ωστόσο η Αθήνα αναμένεται να προβεί σε αυστηρό διάβημα διαμαρτυρίας.

Πολιτική
0

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM
Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Πολιτική / Στο Ωνάσειο Σχολείο Περιστερίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Συνεχίζουμε να επενδύουμε στη δημόσια παιδεία»

Ο πρωθυπουργός αποκάλυψε ακόμη ότι ο ίδιος επέμεινε να δημιουργηθεί ένα από τα σχολεία στο Περιστέρι, χαρακτηρίζοντας την πρωτοβουλία «ιδιαίτερα σημαντική»
LIFO NEWSROOM