Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Είμαι καλά - Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Είμαι καλά - Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου Facebook Twitter
1

Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο μίλησε ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος Β'. «Δόξα σοι ο θεός είμαι καθαρός. Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ραδιοσταθμό Active.

«O καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά. Ο Αρχιεπίσκοπος ανέφερε επίσης ότι στις αρχές του ερχομένου Απριλίου θα μεταβεί στην Αγγλία όπου ειδικοί ιατροί θα επιληφθούν το θέμα του ποδιού του, για το οποίο βεβαιώνουν ότι θα γίνει πολύ καλύτερα.

Το σχόλιό του περί χαρακτήρα, προκάλεσε ανάμεικτες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από μερίδα του τοπικού τύπου, με τη στήλη Βαρόμετρο του «Πολίτη» να γίνεται viral στα social media. 

Αρχιεπίσκοπος Κύπρου: Είμαι καλά - Ο καρκίνος δεν ταίριαζε με τον χαρακτήρα μου Facebook Twitter

Ο Αρχιεπίσκοπος μίλησε και για την ανέγερση φοιτητικών εστιών από την κυπριακή Εκκλησία, επισημαίνοντας πως  «η Εκκλησία πάντοτε ενδιαφερόταν για την παιδεία, με αμείωτο ενδιαφέρον (...) Φώναξα αμέσως τον μηχανικό μας, τον ρώτησα για το πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον χώρο που διαθέτουμε στη Λεμεσό. Κάλεσα τον δήμαρχο Λεμεσού και τον μηχανικό του δημαρχείου, για να να μετέχουν στον σχεδιασμό της όλης υποδομής, ούτως ώστε ο μηχανικός να είναι γνώστης των σχεδίων και να εκδοθεί αμέσως η άδεια».

Όσον αφορά τον αριθμό των εστιών ανέφερε ότι «η αρχική σκέψη» ήταν για 200 εστίες, ενώ με την πρώτη μελέτη ο αριθμός αυξήθηκε στις 250 εστίες που θα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα για τους φοιτητές.

Τόνισε δε ότι αφού ξεκινήσει η ανέγερση εστιών στη Λεμεσό, ακολούθως θα ξεκινήσουν οι μελέτες για ανέγερση εστιών και στη Λευκωσία.

 
Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις στους δημοσιογράφους: Πώς η «προστασία της οικογένειας» αποκτά νέα ισχύ στην Τουρκία

Διεθνή / «Το να είσαι ΛΟΑΤΚΙ+ δεν είναι έγκλημα»: Η Τουρκία βαφτίζει την καταστολή «προστασία της οικογένειας»

Η επιχείρηση «Η οικογένειά μου είναι ασφαλής» δεν δείχνει μόνο μια νέα επίθεση στις ΛΟΑΤΚΙ+ οργανώσεις της Τουρκίας. Δείχνει πώς η επίκληση της οικογένειας μπορεί να γίνει εργαλείο για εφόδους, προφυλακίσεις, ψηφιακή φίμωση και πίεση σε όσους υπερασπίζονται ή καταγράφουν τα δικαιώματα μιας κοινότητας.
THE LIFO TEAM
Η ΕΕ ζητά από την Κίνα να περιορίσει τις εξαγωγές υβριδικών αυτοκινήτων

Διεθνή / Η ΕΕ ζητά από την Κίνα να περιορίσει «εθελοντικά» τις εξαγωγές υβριδικών αυτοκινήτων

Ευρωπαϊκές αυτοκινητοβιομηχανίες προχωρούν σε μαζικές απολύσεις - Στις δύο μεγαλύτερες οικονομίες της Ευρώπης, Γερμανία και Γαλλία, διαμορφώνεται συναίνεση υπέρ πιο δυναμικής δράσης απέναντι στην Κίνα
THE LIFO TEAM
KENNEDY CENTER ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ο Τραμπ δεν πρόκειται να ανακαινίσει το Kennedy Center, εκτός εάν το όνομά του αναγραφεί σε αυτό

«Εάν η απόφαση είναι αρνητική, κάτι που δεν θα έπρεπε να συμβεί, και δεν ανατραπεί από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ, η ανακατασκευή και η ανακαίνιση του Kennedy Center δεν θα πραγματοποιηθούν», έγραψε στην πλατφόρμα Truth Social
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Εν τω μεταξύ, άνοιξα το άρθρο σε πολύ triggered κατάσταση γιατί ο τίτλος πρόβαλε ένα πιο απότομο χαρακτήρα στο αποφθεγμα... απ την πρώτη φράση κιόλας "ο καρκίνος πήρε διαζύγιο από μένα" κατάλαβα ότι απλά πρόκειται για κακό αστείο τυπου: χωρισαμε λογω ασυμφωνίας χαρακτήρων!Έλεος ρε παιδιά, ζήτημα απ'το τιποτα!