Αποφυλακίζεται η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου

Αποφυλακίζεται η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου Facebook Twitter
0

Αποφυλακίζεται η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου, η οποία ήταν προσωρινά κρατούμενη για υπόθεση νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. 

Η κυρία Κουράκου είχε κάνει αίτηση αποφυλάκισης την οποία δέχθηκε η ανακρίτρια κατά της διαφθοράς.   

Στη σύζυγο του πρώην υπουργού επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης της στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της 3 φορές το μήνα, ενώ της επιβλήθηκε εγγύηση ύψους 150.000 ευρώ, την οποία πρέπει να καταβάλει έως τις 20 Απριλίου.

Ο δικηγόρος της κυρίας Κουράκου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε πως η ανακρίτρια συνεκτίμησε «το γεγονός ότι η κ. Κουράκου συναίνεσε στην άρση του τραπεζικού της απορρήτου σε όλο τον πλανήτη και έδωσε πληρεξουσιότητα για να ελεγχθούν οι καταθέσεις της σε όλα τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα του κόσμου. Με τον τρόπο αυτό βοηθά να απαντηθούν τα αιτήματα δικαστικής συνδρομής που έχει ήδη αποστείλει η ανακρίτρια».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Ελλάδα / Περιστέρι: Ένοπλος ληστής «χτύπησε» δύο φορές σε 25 λεπτά – Άρπαξε 2.200 ευρώ με την απειλή μαχαιριού

Διπλή ληστεία σε καταστήματα τυχερών παιχνιδιών στο Περιστέρι μέσα σε μόλις 25 λεπτά – Ο δράστης απείλησε υπαλλήλους με μαχαίρι και διέφυγε με 2.200 ευρώ. Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ.
LIFO NEWSROOM
Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ελλάδα / Δημήτρης Παπανικολάου για Light: «Εδώ μιλάμε για ρητορική μίσους»

Ο διακεκριμένος παλαίμαχος διεθνής καλαθοσφαιριστής που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του, σχολίασε τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν λόγω των μισαναπηρικών στίχων στο νέο τραγούδι του Light
LIFO NEWSROOM