ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
2.11.2016 | 23:33

Ξέρω αλλά...

Πρόσφατα γνώρισα ένα παιδι το οποίο το είχα δει κάποιες φορές τυχαία στην πόλη που μένω και μου είχε κάνει το γνωστό "κλικ". Έτυχε και γνωρίστηκαμε, βγήκαμε 2 φορές. Την πρώτη φορά πήγαμε για καφέ και γνωριστηκαμε ήταν καλή η πρώτη εντύπωση και των 2 μας. Επειδή εγώ όμως σαν ανηπομονος άνθρωπος ήθελα να τον ξαναδω του είπα ότι ήθελα να μου δείξει κάτι, γιατί διδασκει ως προπτυχιακος. Πείτε με δειλή αλλά το έκανα και βρεθήκαμε. Πιο πολύ ώρα μιλούσαμε συζητουσαμε πάρα το μάθημα που ήθελα να με βοηθήσει. Είπαμε λοιπόν πως θα με επερνε τηλέφωνο για να ξαναβρεθουμε εάν έχει χρόνο. Αυτό το τηλέφωνο δεν έγινε ποτέ, 10 μέρες τώρα κανένα σημάδι επικοινωνίας. Τι να κάνω? Να το ξεχάσω? Ο τύπος δεν ενδιαφέρεται? Να επικοινωνήσω εγώ μαζί του? Ή θα είναι χάσιμο χρόνου? Δώστε μια συμβουλή ρε παιδιά!!
4
 
 
 
 
σχόλια
Μπορεί όντως να μην ενδιαφέρεται ΑΛΛΑ μπορεί να θέλει και να ντρέπεται.Στείλτου ένα "γειά, τι κάνεις?" και αν ψήνεται θα κάνει εκείνος την επόμενη κίνηση. Αν όχι, τουλάχιστον προσπάθησες! Καλή τύχη!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ