ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.10.2016 | 13:22

...

Μετά από 1,5 χρόνο λήψης αντισυλληπτικών και 6 μήνες που τα έχω σταματήσει, καθώς και ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ επισκέψεις στους γιατρούς έχω να δηλώσω οτι αυτά τα κωλοφάρμακα με κατέστρεψαν και με έκαναν τρισχειρότερα από οτι ήμουν πριν. Κύστες, καθυστερήσεις μηνών και αμέτρητα σωματικά και ψυχολογικά θέματα.. Τα μισώ. Δεν ξέρω αν θα επανέλθω στην κατάσταση που ήμουν πριν τα πάρω, που η ηλίθια γκρίνιαζα επειδή είχα 1-2 βδομάδες καθυστέρηση και τώρα έχω ΜΗΝΕΣ. Θα έκανα τα πάντα να γυρνούσα τον χρόνο πίσω και να μη τα είχα πάρει ποτέ. Οι γιατροί τα δίνουν σαν καραμέλες και κανείς δε λέει τι κακό κάνουν στον οργανισμό. Ας μου πει κάποια αν έχει βρεθεί στην ίδια κατάσταση και πώς το αντιμετώπισε γιατί είμαι απαρηγόρητη.. Έχω βαρεθεί να κλαίω το τελευταίο εξάμηνο..
3
 
 
 
 
σχόλια
Τα επαιρνα πολλα χρονια και τα ξεκινησα παλι. Τα παντα ειχαν ρυθμιστει ρολοι. Με βοηθησαν πολυ με προβληματα κυστων και η δικη μου γιατρος μου ειχε πει πως θελει περιπου δυο μηνες για καθαρισει ο οργανισμος. Φανταζομαι εκανες εξετασεις πριν τα παρεις οπψς φανταζομαι πως αλλαξες και μαρκες χαπιων μηπως δεν σου ταιριαζει καποια. Οπως φανταζομαι πως εκανες και ορμονικες εξετασεις. Τα λεω αυτα γιατι λες πως εκανες αμετρητες επισκεψεις σε γιατρους αρα σου τα ειπαν. Υποτιθεται πως οι δοσεις των ορμονων ειναι πολυ χαμηλες ωστε να μην δημιουργουνται προβληματα. Προφανως ο τροπος που λειτουργουν δεν σου ταιραζει στο προβλημα σου. Κριμα ταλαιπωρηθηκες πολυ. Ευχομαι συντομα να νιωσεις καλα και να βρεθει λυση.
Για αρχή να ηρεμήσεις... Εγώ δεν πήρα ποτέ αλλά και εγώ έβγαζα κύστες. Ο οργανισμός σου θα ηρεμήσει σε λίγο καιρό, αλλά θέλει χρόνο να συνηθίσει να αντιδρά μόνος του, χωρίς φάρμακα. Επίσης να ξέρεις πως αν έχεις κύκλο κάθε 30 - 35 αντί 28 δεν τρέχει κάτι, το θέμα είναι να έχεις!! Το άγχος δεν βοηθάει σε τπτ και κατα βάθος το ξέρεις. Όσο για τα αντισυλληπτικά μη ξεχνάς πως είναι χάπι και οποιοδήποτε χάπι έχει παρενέργειες. Εγω όταν κσποια στιγμή σκεφτόμουν να πάρω πήγα κι έκανα ορμονικές εξετάσεις, γιατί τα αντισυλληπτικά αυξάνουν τον κίνδυνο θρόμβωσης. Γι' αυτό σου λέει ο γυναικολόγος πως δεν πρέπει να καπνίζεις για όσο τα παίρνεις. (Αν δεν στο είπε να σκεφτείς να αλλάξεις). Τέλος θα σου πω να ηρεμήσεις και να μη το σκέφτεσαι τόσο πολύ. Δυστυχώς ως γυναίκες έχουμε και θα έχουμε τα θέματα μας. Απλά ηρέμησε, σταμάτα να κλαίς γιατί μόνο τη ψυχολογία σου χαλάς και θα δεις πως σιγά σιγά θα είσαι καλύτερα..