ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2016 | 21:52

?????????

Οι 4 φιλες μου δεν περασαν πουθενα και οταν λεμε πουθενα, πουθενα. Εγω περασα σε αυτο που ηθελα δεν ειναι καν στις υψηλοβαθμες αλλα ηταν ο στοχος μου. Τωρα καμια δεν μου μιλαει απο τοτε που τις ρωτησα πως τα πηγαν ????????????????????? Τι να κανω
9
 
 
 
 
σχόλια
Ο φίλος φαίνεται από το αν θα χαρεί με την χαρά σου, ακόμη και αν ο ίδιος είναι σε μαύρα χάλια. Αυτά που λένε ότι ο φίλος φαίνεται στις λύπες είναι μπούρδες... Είναι πολύ εύκολο να λυπηθείς και να στηρίξεις κάποιον που στεναχωριέται.Εσύ δεν πρέπει να κάνεις τίποτα βασικά. Αυτές αν είναι σωστές, θα σου ζητήσουν συγγνώμη για την συμπεριφορά τους!
Δεν εχεις αναγκη απο τετοιες φιλιες,ευκαιρια να κανεις καινουργιες φιλες εκει που θα σπουδαζεις,αλλα με περισσοτερη προσοχη στις επιλογες σου.Ολοι καλοι και τελειοι φαινονται στην αρχη....Θα σου δοσω και μια συμβουλη,μην μπεις σε μεγαλη παρεα ατομων που εκαναν παρεα μεταξυ τους και πολυ πριν μπεις εσυ.Δεν θα σε υπολογιζουν και θα ξενερωνεις πολλες φορες με την συμπεριφορα τους! Βρες 2-3 ατομα που θα ψαχνουν και αυτα για καινουργια παρεα οπως πχ με ατομα απο την σχολη σου που εχουν ερθει απο αλλη πολη.
Όπως προανεφερα τα κόμπλεξ είναι πολλά και κατά την άποψή μου , φίλος που δεν χαίρεται την χαρά σου δεν είναι φίλος. Μάλλον πρέπει να χαρείς την επιτυχία σου και να βρεις καινούρια άτομα !