ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
24.8.2016 | 17:42

..!;

Καλησπερα εχω μια σχεση εδω και 3 χρονια εγω ειμαι 19 κ αυτος 26 ! Περασαμε πολλες δυσκολιες , τσακωμους και αλλα εξωφρενικα γεγονοντα καταληξαμε ομως να μαστε μαζι παρα την αρνηση πολλων! Δειχνει πως μ αγαπαει.. Αλλα εμενα τα νευρα μου δεν οριζονται! Δεν εχουμε χωρο δικο μας ουτε την οικονομικη δυνατοτητα για να παμε οπουδιποτε , δουλευουμε και οι δυο αλλα με 400 ευρω ο καθενας μας, τι να πρωτοκανουμε? ολο μου λεει πως θα νοικιασει ενα σπιτι θα βρει καλυτερη δουλεια κ αλλα πολλα θα... απλα ευελπιστω συνεχεια να μου κανει μια εκπληξη να μου παρει εστω κατι μικρο! Οσο ειμασταν χωρισμενοι με τους φιλους του εκανε διακοπες με μενα 3 χρονια ουτε μεχρι το χωριο του. Σπιτι του δεν κοιμομαστε ποτε , γιατι εχει το ιδιο δωματιο με τα αδερφια του κ οταν του λεω να παμε μου λεει ελα και μετα μου πεταει δεν ντρεπεσαι στο ιδιο δωματιο με τον αδερφο μου κ την αδερφη μου κ μενα με μειωνει αυυτο με αποτελεσμα να μην πηγαινω αφου κ μονο η συμπεριφορα τ μ δειχνει πως δν θελει. Το εχω σιχαθει ομως ολο αυτο κ με εχει κουρασει !
2
 
 
 
 
σχόλια
Χωρισέ τον!!! Σε εχει δεδομενη! Δεν ειναι δυνατον να μη σου παιρνει καποιο δωρο δεν εννοω ακριβο να μην θελει να πατε διακοπες μαζι να ξυπνησει και να σε εχει διπλα του! Φυγε μακρια δεν σε θελει αρκετα γι αυτο δεν κανει καμια προσπαθεια. Οταν ηθελε να παει διακοπες με τους φιλους του βρηκε τον τροπο με εσενα δεν ξερει τι να κανει!
1) γιατι δεν ψαχνεις εσυ κατι καλύτερο και πρεπει σων και ντε να βρει μονο αυτος;;;Γιατί για να σε ζει;;; για να σου προσφέρει δωρα;;; καλα ειναι και αυτά αλλα φαντασου να μην ειχε κιόλας 2)Καλα σου ειπε . Δηλαδή εσυ θα ενιωθες άνετα να κοιμάσαι με τον αδελφό του στο ίδιο δωμάτιο; ; Δηλαδη θα έκανες οτι εκανες μπροστά σε τρίτο με την ιδια άνεση που θα το εκανες αν ήσουν μονη μαζι μεωτο αγόρι σου;; Ακομα και αν μόνο κοιμοσασταν ρωτας αν ο αδελφος του νοιωθει άνετα; Η' δεν σε νοιάζει; ; καιωτο μόνο που σε νοιάζει είναι να κοιμηθεις με το αγόρι σου;;;Απο τη στιγμη που δεν έχετε χώρο δικό σας αυτα υπάρχουν, σε καποια πραγματα να μην εισαι παράλογ. 3 Στο μόνο που μπορείς να έχεις δίκιο ειναι στο θέμα διακοπων /εκδρομης κτλ . Εκει μπορεις να του ανοιξεις οτι θεμα θες.