ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.8.2016 | 02:05

...

Σήμερα για πρώτη φορά ένιωσα τόσο έντονα πως δεν θα τα καταφέρω.Όλα ξεκίνησαν οταν έχασα τον πατέρα μου πολυ μικρός.Μου στοίχησε πολυ η απώλεια του και ακόμα πιο πολυ στην μητέρα μου αφού λίγο μετά τον θάνατο του έπαθε ενα μικρό εγκεφαλικό που τις άφησε μικρά προβλήματα.Ευτυχώς η μητέρα μου φάνηκε πολυ δυνατή και κατάφερε εμένα και τα αδέρφια μου να μας μεγαλώσει αξιοπρεπέστατα,μας σπούδασε και γενικά "μάτωσε" και θυσίασε της ζωή της για εμάς.Λέω θυσίασε την ζωή της γιατί η σημερινή κατάσταση της μητέρας μου δυστυχώς έχει χειροτερέψει και αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ειμαι σιγουρος ότι η επιδεινωση της οφείλεται στο στρες που κουβαλούσε τοσα χρονια για εμας.Τα αλλα δυο μου αδέρφια έφυγαν πριν 3 χρόνια στο εξωτερικό και γενικά εχω απογοητευτεί απο την στάση τους καθώς βλέπω οτι τραβήξαν τον δρόμο τους και ξέχασαν οτι υπήρχε και μια μάνα για να φτάσουν εκεί.Έχουν απομακρυνθεί τελείως παίρνουν ένα τηλέφωνο την εβδομάδα και αυτό ήταν.Εγώ πραγματικά εχω πελαγώσει,δουλεύω 10ωρο,εχω ακυρώσει το phd μου,εχω χαθεί με φίλους,προσωπική ζωή μηδέν,τρέξιμο για εξετάσεις και φάρμακα της μητέρας μου.Τα παραπάνω συμβαίνουν τα τελευταία 3 χρόνια και μέχρι στιγμής δεν είχα θέμα καθώς έλεγα μέσα μου θα τα καταφέρω,θα βελτιωθεί και η κατάσταση της υγείας της μητέρας μου και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.Τον τελευταίο μήνα πραγματικά ειμαι υπό κατάρρευση σωματική κ ψυχολογική.Εχω αρχίσει να μισώ τον εαυτό μου και να τον θεωρώ ανίκανο.Πραγματικά εχω αρχίσει και φοβάμαι.Βλέπω τον εαυτό μου να αλλάζει,βλέπω τα όνειρα μου να χάνονται και τον χρόνο να περνάει...
3
 
 
 
 
σχόλια
φιλε ανικανος δε θα πρεπει να πιστευεις οτι εισαι. Αυτο που κανεις ειναι σπουδαιο και λιγη εχουν την υπομονη την ορεξη αλλα και την ανθρωπια να το κανουν. Θα πρεπει να εισαι περηφανος για τον εαυτο σου. και ειμαι σιγουρος οτι και η μητερα σου ειναι περηφανη για σενα.Πρεπει ομως να διαχειριστης τα οποια θεματα πιεσης (ειτε σωματικης ειτε ψυχολογικης). οπως προειπαν ζητα απο τα αδερφια σου οικονομικη βοηθεια, οσο να ναι πρεπει να συνεισφερουν και αυτοι με τον τροπο τους. και μιας και βρισκονται εξω ειναι ο μονος ρεαλιστικος τροπος που βλεπω.καλη τυχη σου ευχομαι και καλη δυναμη.
Φιλε μου μην το βάζεις κάτω, θα δικαιωθείς, η ανθρωπιά ειναι προσόν, η ζωή έχει και αυτή την πλευρά της πέρα από το χαβαλέ και πρεπει να την παλέψουμε για να νικήσουμε.Μην κολάς, πάτα γερά και ολα θα πάνε καλά.Πριν μερικά χρονια έχασα τον πατέρα μου, ακόμα κουβαλάω μέσα μου ότι δεν έκανα ολα αυτά που θα έπρεπε να κάνω όσο ηταν αρρωστος και το έχω μετανιώσει πολυ... μην κάνεις το ίδιο λάθος, ειναι σκληρό το καταλαβαίνω όλο το βάρος πέφτει σε σένα αλλά θα δικαιωθείς θα σε δικαιώσει με τον τρόπο της η ίδια η ζωή.
Από αυτά που γράφεις κρίνω ότι είσαι ένας υπέροχος άνθρωπος με μεγάλη δύναμη ψυχής όπως και η μαμα σου. Όλα καλά θα σου πάνε και θα σε ανταμείψει η ζωή να το θυμάσαι. Οι θυσιες σου θα πιάσουν τόπο. Να την προσέχεις τη μαμά, να την έχεις από κοντά αλλά προσπάθησε και να μην ξεχνάς να ζεις και για τον εαυτό σου. Κάνε σωστό προγραμματισμό των δραστηριοτήτων σου μέσα στη μερα. Ξεκλεψε όσο χρόνο μπορείς για να κάνεις πραγματα που σε ευχαριστουν. Ανέθεσε αρμοδιοτητες σε τριτους. Κρίμα που δεν έχεις καμία ηθική υποστηριξη απο το αδέρφια σου. Υπάρχει κάποιος άλλος που θα μπορούσε ισως να σε βοηθησει; Εγω θα απαιτουσα εστω οικονομικη υποστήριξη από τα αδέρφια, ωστε να δουλευεις κι εσυ λιγοτερο ισως με σκοπό να επικεντρωθείς στους στόχους σου και γενικά να εχεις και περισσότερο χρονο για προσωπική ζωή. Με τους ρυθμούς που ζεις και τα πρόβληματα ξεχνας να αφιερωσεις χρονο για τον εαυτό σου και για αυτο πνίγεσαι, για αυτο διαστρευλωνεις την εικόνα σου για σένα, δεν εχεις χρόνο για σωστή αυτοκριτική. Μη ξεχνάς πόσο υπέροχος άνθρωπος είσαι. Ζήτα τέλος βοήθεια απο ειδικό αυτός θα σε αναλύσει και θα σου δώσει πιο σωστή κατευνθυση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ