ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
13.10.2015 | 02:40

...

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι σε ολους αρεσουν τα παιχνιδια; γιατι τους ελκυει η αδιαφορια και το περιπου; Δεν θελουν την ειλικρινεια και το ενδιαφερον..ακομα κι αν νοιαζεσαι γιαυτους πρεπει να το κρυψεις. Να δινεις με το σταγονομετρο γιατι αν τυχον αφεθεις και δωσεις παραπανω τοτε αυτοματα γινεσαι δεδομενος, ειτε εισαι φιλος ειτε σχεση. Ολοι ψαχνουμε καποιον αλλον να νοιαζεται για εμας και να ειναι εκει στη ζωη μας αλλα παντα αυτος ο αλλος που επιλεγουμε στην τελικη δεν ειναι και διατεθιμενος να το κανει. Αντιθετα αυτοι που το κανουν απορριπτονται, δεν εχουν ενδιαφερον, ποτε δεν τους δινεται η ιδια αξια.
1
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν υποσυνείδητα ανάγκη να υποτάσονται και να σέβονται αυτόν που τους υποτάσει. Περίεργο αν και πιστεύω πως αν ρωτήσουμε κάποιον ειδικό θα οφείλεται μάλλον σε κάποιο παιδικό τραύμα. Σκεφτείτε το λίγο!

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ