ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.10.2015 | 05:46

....

Πήγα στην Ερμού να αγοράσω παπούτσια,όμως το μεγαλύτερο νούμερο που είχαν όλα τα καταστήματα στα αντρικά ήταν το 43!!Λάβετε υπόψην πως φοράω 45 νούμερο στα παπούτσια Converse και 46 στα αθλητικά Nike.Δίκιο είχα τελικά όταν έλεγα πως έχω εξωπραγματικά μεγάλες πατούσες...Στο διά ταύτα λοιπόν,πως θα βρω παπούτσια στο νούμερό μου;Χρειάζεται να τα παραγγείλω μέσω Διαδικτύου,ή μήπως υπάρχουν συγκεκριμένα καταστήματα εφοδιασμένα με μεγαλύτερα νούμερα;;Βοηθήστε με παιδιά διότι σε λίγες μέρες ξεκινάω μαθήματα στη σχολή και έχω ένα μόνο ζευγάρι παπούτσια..!!(Παρακαλώ κύριε διαχειριστά να αναρτηθεί,δεν έχω που αλλού να απευθυνθώ για αυτό το θέμα).Ευχαριστώ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Mου θυμίζεις μια τύπισσα η οποία έγραφε χαρακτηριστικά:ζηλεύω τις φίλες μου που είναι κοντές και φορούν τακούνια. Εγώ δυστυχώς δεν μπορώ γιατί ο Θεός με προίκισε με 1,60 ύψος...Τουλάχιστον αυτή είχε αυτοπεποίθηση.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ