ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.8.2015 | 03:01

..

Γιατί ξέρω γω, όταν μια κοπέλα κάνει σεξ με κάποιον και μετά αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα, είτε υγείας είτε απλά καθαρά ψυχολογικό και ζητάει βοήθεια, πολλοί από εδώ μέσα πέφτουν να την φάνε;Δεν το καταλαβαίνω..Δεν είναι ντροπή να κάνεις σεξ με κάποιον άνθρωπο. Είναι καθαρά επιλογή του ατόμου. Ντροπή είναι όσοι σχολιάζουν τέτοιου περιεχομένου εξομολογήσεις με πικρόχολα σχόλια και παρουσιάζουν την δήθεν "κατάντια" της κοινωνίας μας..
2
 
 
 
 
σχόλια
Σαφώς και δεν είναι ντροπή να κάνεις σεξ με έναν άνθρωπο, ούτε κατακριτέο. Το πρόβλημα πηγάζει από το εξής: κάνοντας σεξ ένας άντρας μαζί με μία γυναίκα, δε σημαίνει ότι θα την παντρευτεί και θα μείνουν αιώνια μαζί με όρκους πίστης, αγάπης και αφοσίωσης. Κάνοντας σεξ μία γυναίκα, πιστεύει ότι γίνεται ακριβώς για το λόγο που δε νομίζει ο άντρας. Και εκεί γίνεται ο μύλος.
ειναι το πως περιγραφεις την εξομολογηση σου..!ο καθενας μπορει να το παρει αλλιως! αν εισαι σωστη σε αυτα που κανεις και λες θα το καταλαβεις μεσα απο τις απαντησεις που θα σου δοθουν! τωρα αν εισαι λαθος..εσυ πηρες την ευθυνη, να γραψεις μια εξομολογηση στην οποια ενω ξερεις οτι εισαι λαθος και οτι θα φας κραξιμο το δημοσιευεις..

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ