ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.8.2015 | 04:01

?

Εχω υποψιες οτι η σχεση του αδερφου μου δεν του κανει καλο..Εχει αλλαξει και φερεται επιθετικα μερικες φορες, μου φωναζει συνεχεια και με κατηγορει οτι δεν τον αποδεχομαι, οτι δεν τον καταλαβαινω.. Ο αλλος απο οτι εχω καταλαβει τον ζηλευει, τον καταπιεζει, του εχει πει οτι κανεις δεν θα τον δεχτει οπως ειναι παρα μονο εκεινος (ο αδερφ. μου, μου το ειπε) δε του φερεται καλα..(και αλλα πολλα..) Το coming out εγινε πριν 3 μηνες και του εχω πει ξεκαθαρα και συνεχιζω να του λεω οτι δεν αλλαζει τιποτα, οτι ειμαι περηφανη για αυτον και οτι ευχομαι μονο να βρει καποιον να αγαπήσει και να αγαπηθει.. Δεν ξερω πως να του μιλησω.. Δεν του αξιζει καποιος που τον καταπιεζει.. Η μητερα μου μου λεει να τον αφησω γιατι ειναι ενήλικας, απο την αλλη ανησυχώ για αυτον.. Ειναι 5 χρονια μεγαλυτερος ειμαι 17..
1
 
 
 
 
σχόλια
ειλικρινα δεν ξερω τι να σε συμβουλεψω επειδη η σχεσεις καταπιεσης ειναι πολυ περιπλοκες.ο αδερφος σου και μονο ο αδερφος σου μπορει να βγει απο αυτην την κατασταση και μονος τουπροφανως και δεν θα κατσει να ακουσει κανεναν αλλον επειδη ειναι πεπεισμενος για καποια πραγματα (οτι δεν θα τον αποδεχτει καποιος αλλος περα απο τον συντροφο του) και ειναι πεπεισμενος γι'αυτο μιας και ειμαστε σε μια κοινωνια που καποιοι νιωθουν ενοχες για την σεξουαλικοτητα τους και πολλες φορες πιστευουν και οι ιδιοι πως κατι δεν παει καλα με τους εαυτους τους.οτι μα οτι και να κανεις, ο αδερφος σου δεν θα ξεκολλησει απο αυτην την κατασταση μεχρι να το παρει αποφαση ο ιδιος και μεχρι να καταλαβει ποσο κακο του κανει ο αλλος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ