ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.5.2013 | 21:55

ΣΑΔΟΜΑΖΟΧΙΣΜΟΣ

Γνώρισα κάποιον. Στην αρχή τα πλαίσια της γνωριμίας μας ήταν φιλικά, αλλά τον τελευταίο καιρό το κλίμα μεταξύ μας έχει αλλάξει.Προχθές το βράδυ, κουβεντιάζοντας για ένα σωρό θέματα, ξαφνικά με ρώτησε ποια είναι η γνώμη μου για το σαδομαζοχισμό, αν έχω γνώμη, αν γνωρίζω περί τίνος πρόκειται. Στην αρχή νόμισα πως ήταν μια απλή ανταλλαγή απόψεων στα πλαίσια της κουβέντας μας. Πως λέμε "Ποια είναι η γνώμη σου για το ψάρεμα?" Μόνο που, τηρουμένων των αναλογιών, η επόμενη ερώτηση του ήταν "Θα σου άρεσε να πάμε για ψάρεμα?"...Εκεί ψιλοπάγωσα, κατάλαβα ότι μιλούσαμε για τις δικές του σεξουαλικές προτιμήσεις και όχι γενικά. (ναι, ναι πουλιά στον αέρα πιάνω η άτιμη).Θέλω να ξεκαθαρίσω, πως στο κρεβάτι απολαμβάνω το σεξ όπως μου αρέσει, χωρίς χαζά στερεότυπα να παρεμβαίνουν στην προσωπική μου ικανοποίηση και φυσικά σέβομαι και δεν κατακρίνω το πως τη βρίσκει ο καθένας.ΟΜΩΣ άθελα μου, το μυαλό μου κάνει επικριτικές σκέψεις για αυτόν τον άνθρωπο, όσο κι αν προσπαθώ να το δω λογικά. Προσπαθώ να το δω αυτήν του την προτίμηση, όπως οποιαδήποτε άλλο σεξουαλικό φετίχ και ως τίποτα παραπάνω. Αδυνατώ όμως.Απ'όσο ξέρω, ο σ/μ βασίζεται σε μια σχέση εμπιστοσύνης και υποταγής ανάμεσα σε 2 άτομα, όπου στον έναν αρέσει να πονάει τον άλλο και στον άλλο του αρέσει να τον πονούν.Ναι, μπορεί να το θέτω πολύ απλοϊκά και κατανοώ ότι για αυτούς που το κάνουν είναι ένας ολόκληρος τρόπος ζωής, αλλά ουσιαστικά αυτό δεν είναι το ζουμί? Σκέφτομαι λοιπόν ότι κάτι πρέπει να πηγαίνει στραβά μαζί του για να έχει την ανάγκη να βρίσκεται σε κάποια από τις 2 αυτές θέσεις, δεν μπορεί. Κάποιο τραυματικό γεγονός, κάποιο ψυχολογικό κατάλοιπο. Με λίγα λόγια, σκέφτομαι ότι δεν είναι νορμάλ. Μπορεί κάποιος που γνωρίζει εκ των έσω, να με καθοδηγήσει στο πως να το δω?Εκτός από αυτό, στα 27 μου χρόνια, έχω μάθει ότι το να πονάω (πολύ) δεν είναι κάτι που μπορεί να με διεγείρει και είμαι βέβαιη για αυτό. Μάλλον πρέπει να το ξεχάσω το να γίνει κάτι μεταξύ μας ε?Έχω πελαγώσει. Παρά τις παραπάνω σκέψεις μου όμως, μου αρέσει πολύ και γενικά φαίνεται ένας καθόλα χαρούμενος, νορμάλ και γλυκός άνθρωπος.Σας παρακαλώ, εκμεταλλευτείτε την ανωνυμία που μας προσφέρετε εδώ, και αν έχετε κάποια εμπειρία πάνω στο θέμα, μοιραστείτε την μαζί μου. Ενημερώστε με τελοσπάντων!!! Δεν έχω που αλλού να στραφώ φίλοι μου..
3
 
 
 
 
σχόλια
Φρικαρες γιατι ειναι εξω απ τα νερα σου..το οποιο δεν ειναι κακο,αλλα αν σου αρεσει σαν ανθρωπος κ εχετε χημεια, και γενικα τον ''γουσταρεις'' τον τυπο, τοτε μην το αφησεις να σε ξενερωσει..Μπορεις να του μιλησεις και να του εξηγησεις οτι δεν το εχεις κανει ξανα και οτι μπορεις να το δοκιμασεις, να δεις περι τινος προκειται,να δεις αν το απολαμβανεις - γιατι οσο να ναι με υποθεσεις κανεις δεν κατεληξε καπου- μαζι του και τελος μην ξεχνας οτι στα ''παιχνιδια'' σαδομαζοχισμου, μπαινουν ΠΑΝΤΑ κανονες, που τους οριζετε εσεις!! Αν το δοκιμασεις και δεν ειναι για εσενα, τοτε μην το συνεχισεις.
Αρχικά, μην κάνεις το λάθος να θεωρείς ότι δεν είναι νορμάλ λόγω του φετίχ του. Δεν πάει τίποτα στραβά μαζί του, τουλάχιστον όχι γι'αυτό το λόγο.Ο ρόλος των φετίχ είναι η απόλαυση. Δεν υπάρχει τίποτα το κατακριτέο σ'αυτό, από τη στιγμή βέβαια που υπάρχει συναίνεση μεταξύ ενηλίκων.Αν είσαι εντελώς κατά του να το δοκιμάσεις, έστω και για να το απορρίψεις, απλά μην το κάνεις. Δεν είσαι αναγκασμένη άλλωστε.Τέλος, μην ξεχνάς ότι πριν ξεκινήσει ο,τιδήποτε, τίθενται κανόνες. Μπορείς να το συζητήσεις μαζί του και να αποφασίσεις εσύ τι επιτρέπεται και τι όχι. Μιας και είσαι πρωτάρα βέβαια, δεν πιστέυω ότι θα σε έριχνε κατευθείαν στα βαθιά. Ελπίζω να βοήθησα κάπως.

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ