ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter
50

  

 Xθες στη Βουλή πραγματοποιήθηκε σε πανηγυρικό κλίμα η συγκρότηση της Επιτροπής του Κοινοβουλίου για το Δημόσιο Χρέος. 

Η επιτροπή θα αναζητήσει γιατί αυξήθηκε το Δημόσιο Χρέος και εκεί ήταν και ο Προκόπης Παυλόπουλος -όχι κατηγορούμενος ή έστω απολογούμενος, αλλά ως τιμώμενο πρόσωπο!- που μίλησε και απ' το βήμα της Βουλής. 

Ξεχώρισα μία φωτογραφία (Nikos Libertas / SOOC).

Αυτή η φωτογραφία αναζητεί λεζάντες Facebook Twitter

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΖΑΝΤΑΣ

Αφήστε σε σχόλιο τη λεζάντα που προτείνετε να μπει (όχι υβριστικές), και σύντομα η πρόταση με τις περισσότερες θετικές ψήφους στα σχόλια θα γίνει η *επίσημη λεζάντα της εν λόγω ιστορικής φωτογραφίας*, και θα την προσθέσουμε κάτω απ' την εικόνα.

 


(κλικ για να μεγαλώσει η φωτο, και να εμπνευστείτε καλύτερα) 

 

50

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών - Μικροπράγματα

Mικροπράγματα / Οι προβληματικές, βαθιά σεξιστικές δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για την «υστερία» των γυναικών

«Υστερικές» όσες μιλούν συνεχώς για τα γυναικεία δικαιώματα και «τα θέλουν» όσες είναι θύματα καταπίεσης και δεν το καταγγέλλουν, μάς ενημερώνει ο υποψήφιος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπανώτας.
ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΝΑ ΚΡΑΒΑΡΗ

σχόλια

20 σχόλια
Παυλόπουλος: "...εκεί στο διάγραμμα από το 2005 και μετά η γραμμή του χρέους δεν μοιάζει λίγο με την κοιλιά του Πάγκαλου;"Ζωή: "Τί γελάς ρε Αλέξη; Κι αυτός συνυπεύθυνος είναι! Έχε χάρη που τον κάναμε Πρόεδρο και δεν μπορώ να τον ισιώσω..."Αλέξης: "Τελικά μαζί τα φάγαμε απ το 2005.. Κοίτα να δεις που φαίνεται ξεκάθαρα.."
Ζωη: Αγορια, σας εχω κι αλλο! Τι ειναι κοκκινο και σκουπιζει το δασος;Αλεξης: Η κοκκινοσκουπιτσα! Αχαχαχχαχα!Προκοπης (μεσα απο τα δοντια του): Σκαστε, ηρθαν οι καμερες!
Αλέξης: ε ρε και νά'βγαινε όλο απεχθέςΠάκης: έχω υπογράψει κάτι σχετικό με αυτό, αλλά δεν θυμάμαι τιΖωή: Μμμμ. Don't worry pako. Ό,τι δεν σώζεται θα στο περάσω στα έξοδα του Προεδρικού.