Οι υπέρογκοι μισθοί των «υπερηρώων» της Marvel

Οι υπέρογκοι μισθοί των «υπερηρώων» της Marvel Facebook Twitter
1

Τεράστια χρηματικά ποσά λαμβάνουν οι ηθοποιοί που υποδύονται τους υπερήρωες στο κινηματογραφικό «σύμπαν» της Marvel.

Αυτό βέβαια δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν καθώς η εταιρεία βρίσκεται σήμερα στην κορυφή των franchise σε ό,τι αφορά τα κινηματογραφικά κέρδη όλων των εποχών (έχοντας έσοδα που ξεπερνούν τα 17,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε 20 ταινίες).

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter ο μισθός της Σκάρλετ Γιόχανσον φτάνει τα 15 εκατομμύρια δολάρια για την επερχόμενη ταινία «Μαύρη Χήρα» ίσο με τον μισθό που πήρε ο Κρις Έβανς και ο Κρις Χέμσγουορθ για τις ταινίες «Captain America: Civil War» και «Thor: Ragnarok», αντίστοιχα.

Ο Έβανς και ο Χέμσγουορθ πήραν επίσης από 15 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας για τη συμμετοχή τους στην ταινία «Avengers: Infinity War» και στην επερχόμενη ταινία των «Εκδικητών».

Η Γιόχανσον εμφανίστηκε σε έξι ταινίες της Μάρβελ, μεταξύ των οποίων και στην πρώτη ταινία των «Εκδικητών», κερδίζοντας έναν «χαμηλό επταψήφιο μισθό». Για την ίδια ταινία το Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ πήρε «χαλαρά» ως μισθό 50 εκατομμύρια δολάρια, αν και είχε λάβει μόνο 500 χιλιάδες δολάρια για την πρώτη ταινία του ως Άιρον Μαν.

Υπομονή θα πρέπει να δείξει ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν μέχρι να δει τον μισθό του να ανεβαίνει. Ως «Μαύρος Πάνθηρας» έλαβε το ποσό των 2 εκατομμυρίων δολαρίων και αναμένεται η συνέχεια.

Η Μπρι Λάρσον έλαβε 5 εκατομμύρια δολάρια για τη συμμετοχή της στην ταινία «Captain Marvel» που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2019. Λέγεται ότι πληρώθηκε καλύτερα από τους υπόλοιπους νεοεισερχόμενους στην εταιρεία επειδή υπέγραψε μία συμφωνία για τη συμμετοχή της σε πολλές ταινίες.

Εκπρόσωπος της Μάρβελ σχολίασε τα ποσά που αναφέρονται στο δημοσίευμα λέγοντας ότι «η Marvel Studios αμφισβητεί την ακρίβεια αυτών των ποσών και, είναι η πολιτική της, ποτέ να μην αποκαλύπτει τους μισθούς ή τους όρους των συμφωνιών».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς οι Ιρανοί παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο διαδίκτυο για να επικοινωνήσουν με το εξωτερικό

Καθώς οι περιορισμοί στο διαδίκτυο και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες εντείνονται στο Ιράν λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, πολλοί Ιρανοί αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους στο εξωτερικό
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να συνομιλήσουμε με τους Αμερικανούς»

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο CBS News ξεκαθάρισε πως - παρά τους ισχυρισμούς του Τραμπ - το Ιράν δεν έχει ζητήσει ούτε κατάπαυση πυρός ούτε κάποια διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει την πιο ενεργή συμμετοχή του στον πόλεμο

Ο Βρετανός υπουργός Ενέργειας Εντ Μίλιμπαντ αποκάλυψε ότι οι υπουργοί της κυβέρνησης εξετάζουν όλες τις επιλογές που έχει Ηνωμένο Βασίλειο να βοηθήσει στην επαναλειτουργία της ζωτικής σημασίας πλωτής οδού
THE LIFO TEAM
ΜΑΡΟΚΟ ΜΠΛΕ ΠΟΛΗ

Διεθνή / Γιατί «η πιο μπλε πόλη του κόσμου» είναι μπλε; - Το μυστήριο με το Chefchaouen στο Μαρόκο

Τα πιθανά σενάρια για το μπλε χρώμα που κυριαρχεί στους τοίχους, στις σκάλες, στις πόρτες, στις καμάρες και στα πλακόστρωτα μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες περιοχές του Μαρόκου
THE LIFO TEAM
ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Μέση Ανατολή: Συνολικά 178 πλοία ελληνικών συμφερόντων στον Περσικό Κόλπο

«Βρισκόμαστε σε συνεχή επαφή με το σύνολο της ναυτιλιακής κοινότητας, εκδίδουμε οδηγίες προς τα πλοία και τις εταιρείες και παρακολουθούμε όλα τα γεγονότα», λέει ο υφυπουργός Ναυτιλίας, Στέφανος Γκίκας
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια