Άγνωστοι έκαψαν ένα σκυλί ζωντανό μέσα στο σπιτάκι του

Άγνωστοι έκαψαν ένα σκυλί ζωντανό μέσα στο σπιτάκι του Facebook Twitter
7

Εξοργισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μεσαράς, μετά από ένα ακόμα περιστατικό κτηνωδίας σε βάρος ενός σκύλου. 

Όπως μεταδίδει το cretapost.gr, άγνωστοι έκαψαν ζωντανό το σκυλί μιας οικογένειας, μέσα στο σπιτάκι του, σε αγροτική περιοχή στον δρόμο προς το Κλήμα, το βράδυ της Παρασκευής.

Το σκυλί βρήκε θάνατο μέσα στο σπιτάκι που του είχαν φτιάξει οι άνθρωποι που το φρόντιζαν, μέσα στο κτήμα τους.

Άγνωστοι έκαψαν ένα σκυλί ζωντανό μέσα στο σπιτάκι του Facebook Twitter

Επιστρέφοντας χθες το βράδυ οι ιδιοκτήτες, αντίκρισαν έκπληκτοι το σπιτάκι του σκύλου να έχει τυλιχτεί στις φλόγες.

Αμέσως έσπευσαν να σβήσουν τη φωτιά και τότε διαπίστωσαν ότι ανάμεσα στα αποκαΐδια του σκυλόσπιτου ήταν και το αποτεφρωμένο σώμα του σκύλου τους. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η οικογένεια προτίθεται να προβεί σε επίσημη καταγγελία στις αρχές, μέσα στις επόμενες ημέρες. 

Με πληροφορίες από Cretapost.gr

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ ΠΑΓΩΝΗ ΠΛΑΣΜΑΦΑΙΡΕΣΗ

Ελλάδα / Θάνατος Μαζωνάκη: «Πώς βάζεις κάποιον που δεν αισθάνεται καλά να κάνει πλασμαφαίρεση;» - Αντιδρά η Ματίνα Παγώνη για τη γιατρό

«Τη μία λέει ότι είναι γυναικολόγος, την άλλη ότι έχει κάνει ολιστική ιατρική, δείχνει εξειδικεύσεις που για εμάς είναι κινέζικα - Φαίνεται πως δεν υπήρχε απινιδωτής, δεν θέλω να το πιστέψω», λέει η πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου
THE LIFO TEAM

σχόλια

5 σχόλια
Υ.Γ.: Είμαι σίγουρος πως όσοι δυσανασχέτησαν για το περιστατικό, θα ήταν έτοιμοι ή οι ίδιοι που σχολίασαν αρνητικά στην διαδήλωση των χορτοφάγων.
Είναι αδιανόητο να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι ανάμεσά μας και να αναπνέουν το οξυγόνο των υπολοίπων. Τέτοια όντα θα έπρεπε να συλλαμβανονται και να περνάνε το υπόλοιπο της ζωής τους στη φυλακή, διότι είναι επικίνδυνοι για την κοινωνία με τα ψυχολογικά που κουβαλάνε.