Στο νοσοκομείο βρέφος μόλις δύο εβδομάδων μετά από φερόμενο βιασμό

Στο νοσοκομείο βρέφος μόλις δύο εβδομάδων μετά από φερόμενο βιασμό Facebook Twitter
1

Στο νοσοκομείο του Μπέλφαστ της Βρετανίας νοσηλεύεται ένα βρέφος μόλις δύο εβδομάδων, που φέρεται να έχει πέσει θύμα βιασμού. 

Το βρέφος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του παιδιατρικού τμήματος στο Royal Belfast Hospital for Sick Children.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα ένας άντρας εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Άρμαγκ, κατηγορούμενος για βιασμό και πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης σε παιδί. 

Σε σχέση με την φερόμενη επίθεση, αστυνομικοί που ερευνούν περιστατικό κατά το οποίο ένα βρέφος υπέστη πολλαπλούς σοβαρούς τραυματισμούς, έχουν κατηγορήσει έναν 25χρονο άντρα για βιασμό και πρόκληση σωματικής βλάβης με πρόθεση. 

Ο κατηγορούμενος, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό, εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να του απαγγελθούν οι κατηγορίες μετά το φερόμενο περιστατικό, που συνέβη στης 29 Σεπτεμβρίου. 

Ο άντρας παραμένει προφυλακισμένος και θα οδηγηθεί σε δίκη στις 10 Οκτωβρίου. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η NASA έδωσε στη δημοσιότητα την playlist που ακούει το πλήρωμα του Artemis II στο ταξίδι προς τη Σελήνη

Διεθνή / Η NASA μοιράστηκε την playlist του Artemis II για το ταξίδι στη Σελήνη

Από το Pink Pony Club της Τσάπελ Ρόαν μέχρι το Under Pressure των Queen και David Bowie, η NASA μοιράστηκε τα τραγούδια που έχουν επιλέξει οι αστροναύτες του Artemis II για τα πρωινά τους ξυπνήματα στο διάστημα. Η λίστα συνδέεται με μια παράδοση που ξεκινά από την εποχή του Apollo
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια