Μυστικός γάμος για τον Justin Bieber και την Hailey Baldwin

Μυστικός γάμος για τον Justin Bieber και την Hailey Baldwin Facebook Twitter
0

Ο Justin Bieber και το μοντέλο Hailey Baldwin έχουν παντρευτεί κρυφά μόλις δύο μήνες μετά την έναρξη της σχέσης τους, όπως μεταδίδει το People.

Η τραγουδiστής 24 ετών, και το μοντέλο, 21, παντρεύτηκαν την Πέμπτη στην πόλη της Νέας Υόρκης, επιβεβαιώνουν οι πηγές στο περιοδικό.

Μια πηγή επιβεβαίωσε ότι ήταν νομικά παντρεμένοι στο δικαστήριο, αλλά σύντομα θα έχουν μια θρησκευτική τελετή και θα γιορτάσουν το γάμο τους με την οικογένεια και τους φίλους. 

Οι Bieber και η Baldwin εθεάθησαν να εισέρχονται σε υπηρεσία δικαστηρίου την Πέμπτη και λέγεται πως εκεί εκδίδονται άδειες γάμου.

«Θέλουν μια μικρή τελετή με τις οικογένειές τους. Δεν σχεδιάζουν έναν τεράστιο γάμο διασημοτήτων. Παντρεύονται για την αγάπη τους και δεν θέλουν έναν φανταχτερό γάμο», λέει μια πηγή.

Ωστόσο το ΤΜΖ, που είναι σίγουρα ο μετρ του ταμπλόιντ, ισχυρίζεται πως ο γάμος θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στον Καναδά και μεταφέρει μια δήλωση του μοντέλου που λέει πως ακόμη δεν είναι παντρεμένη.

Αυτό που το ΤΜΖ εικάζει είναι πως το ζευγάρι τακτοποίησε τα απαραίτητα έγγραφα για το γάμο, οπότε θεωρητικά είναι νομικά παντρεμένο.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Ερωτικές αναζητήσεις και περιπέτειες στη Βόρεια Ελλάδα από αύριο στους κινηματογράφους

Σε μια «μεταβατική» εβδομάδα για τον κινηματογραφικό προγραμματισμό ξεχωρίζουν το καλόψυχο «Big Bold Beautiful Journey» με τον Κόλιν Φάρελ και τη Μάργκο Ρόμπι, το «My Friend Eva» του πάντα αξιόπιστου Σεσκ Γκάι και το «Τin Soldier», επειδή έφερε στην Ελλάδα για γυρίσματα τον Ντε Νίρο, τον υιό Ίστγουντ και τον Τζέιμι Φοξ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Πολιτισμός / Ο Πολ Μεσκάλ στο εξώφυλλο του Rolling Stone: «Δεν είχα το ταλέντο που ένιωθα ότι είχαν οι άλλοι»

Από την περίοδο που σκεφτόταν να τα παρατήσει, ο Μεσκάλ έφτασε στη λίστα των υποψηφιοτήτων για Όσκαρ και έγινε το «Μήλον της Έριδος» κορυφαίων σκηνοθετών και σχεδιαστών μόδας
LIFO NEWSROOM
Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Γκρέτα Γκάρμπο: Η μυστηριώδης ζωή της «σφίγγας της Σουηδίας» που «αποπλάνησε» το Χόλιγουντ

Η Σουηδέζα ηθοποιός, θα αποσυρθεί σε ηλικία μόλις 36 χρόνων από το σινεμά, όταν βρισκόταν στην κορυφή, ζώντας τα υπόλοιπα 49 χρόνια, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και τροφοδοτώντας μία ασυγκράτητη μυθολογία γύρω από την προσωπικότητά της, με φήμες, ιστορίες, πληροφορίες, για τη ζωή της, τους πολυάριθμους έρωτές της, την αθεράπευτη προσμονή μίας επιστροφής της στα πλατό
LIFO NEWSROOM
Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του με Argerich, Κουρεντζή, Nagano και Gheorghiu 

Πολιτισμός / Argerich, Κουρεντζής, Nagano, Gheorghiu: Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης γιορτάζει τα 25 χρόνια του

Ο οργανισμός που άλλαξε τον πολιτιστικό χάρτη της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας βρίσκεται στην πιο εξωστρεφή φάση του και υποδέχεται τη νέα σεζόν με ένα πρόγραμμα γεμάτο σημαντικές διεθνείς συμμετοχές.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΙΔΗΣ