ΝΔ: Κανείς δεν πιστεύει πια τον Τσίπρα

ΝΔ: Κανείς δεν πιστεύει πια τον Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε ήδη στην Ιστορία για την τεράστια και αχρείαστη καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα. Κανείς πλέον δεν τον ακούει, γιατί απλούστατα κανείς δεν τον πιστεύει», τονίζει η Πειραιώς.

«Η αδιάφορη ομιλία του σε μια σιδηρόφρακτη πόλη με 5.500 αστυνομικούς ήταν το κύκνειο άσμα ενός κυνικού πρωθυπουργού που εξαπάτησε, ταπείνωσε, φτωχοποίησε και δίχασε του Έλληνες».

Κατά την ομιλία του, ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, αύξηση του κατώτατου μισθού, σταδιακή μείωση στους συντελεστές ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ και επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων. 

«Οι κάλπικες ελπίδες του κ. Τσίπρα τελείωσαν», τονίζει, κλείνοντας την ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Πολιτική / Μητσοτάκης για αξιολόγηση: Το δημόσιο πρέπει να υπηρετεί τους πολίτες και όχι τον εαυτό του

Τι αναφερει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εβδομαδιαία ανασκόπησή του - Εθνική Στρατηγική για την Πρόληψη της Βίας και την Αντιμετώπιση της Παραβατικότητας Ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

LiFO politics / Κωνσταντίνος Κυρανάκης: «Η σχέση με τη Hellenic Train επανεξετάζεται»

Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλά στη Βασιλική Σιούτη και αναφέρει ότι η ελληνική κυβέρνηση είναι σε διαπραγματεύσεις με την ιταλική διοίκηση της Hellenic Train και την ιταλική κυβέρνηση, με στόχο σοβαρές επενδύσεις. Επίσης, απαντά στα θέματα που απασχόλησαν την επικαιρότητα, όπως η αναδιάρθρωση του ελληνικού σιδηροδρόμου, τα Τέμπη και οι ανώνυμες επιθέσεις στους συγγενείς των θυμάτων, τις οποίες δηλώνει ότι καταδικάζει.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Κασσελάκης: 30 μήνες φυλακή και 50.000 ποινή με αναστολή για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Πολιτική / Κασσελάκης: Ποινή φυλάκισης 30 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ για παραβίαση του νόμου περί πόθεν εσχες

Η εισαγγελική πρόταση ήταν απαλλακτική με το σκεπτικό ότι δεν ανέμενε το Σεπτέμβριο του 2023 να εκλεγεί Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και δε γνώριζε την απαγόρευση να διαθέτει καταθέσεις στο εξωτερικό ως πολιτικός αρχηγός
LIFO NEWSROOM
Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Αλ Σίσι: Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας – Αιγύπτου με έμφαση σε Μεταναστευτικό και περιφερειακή σταθερότητα

Ο πρόεδρος της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ Αλ Σίσι, επισκέφθηκε την Ελλάδα για να ενισχύσει τη διμερή συνεργασία με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, εστιάζοντας στο μεταναστευτικό, την περιφερειακή σταθερότητα και την ενεργειακή συνεργασία.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εγώ ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι, αλλά και το κόμμα σου ρε Κυριάκο τι έκανε για αυτόν τον τόπο όταν κυβέρνησε; Άντε τον Τσίπρα να μην τον πιστέψουμε, εσένα γιατί να σε πιστέψουμε;Και ξέρεις πολύ καλά ότι με αυτά που υπέγραψε ο Τσίπρας ακόμα και αν βγεις Πρωθυπουργός αποκλείεται να καταφέρεις κάτι, οπότε ο λαός πάλι τον Τσίπρα θα θέλει που θα ξανάρθει "καβάλα στο άλογο".