ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΝΔ: Κανείς δεν πιστεύει πια τον Τσίπρα

ΝΔ: Κανείς δεν πιστεύει πια τον Τσίπρα Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Επίθεση στον Έλληνα πρωθυπουργό εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα, κατά την ομιλία του στα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

«Ο Αλέξης Τσίπρας πέρασε ήδη στην Ιστορία για την τεράστια και αχρείαστη καταστροφή που προκάλεσε στη χώρα. Κανείς πλέον δεν τον ακούει, γιατί απλούστατα κανείς δεν τον πιστεύει», τονίζει η Πειραιώς.

«Η αδιάφορη ομιλία του σε μια σιδηρόφρακτη πόλη με 5.500 αστυνομικούς ήταν το κύκνειο άσμα ενός κυνικού πρωθυπουργού που εξαπάτησε, ταπείνωσε, φτωχοποίησε και δίχασε του Έλληνες».

Κατά την ομιλία του, ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε, μεταξύ άλλων, αύξηση του κατώτατου μισθού, σταδιακή μείωση στους συντελεστές ΦΠΑ και ΕΝΦΙΑ και επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων. 

«Οι κάλπικες ελπίδες του κ. Τσίπρα τελείωσαν», τονίζει, κλείνοντας την ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Πολιτική
1

ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ MARC ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΛΑΣ ΠΑΣΟΚ

Πολιτική / Δημοσκόπηση Marc: Οι πολίτες προτιμούν δεύτερες εκλογές αντί για κυβέρνηση συνεργασίας - Ποιοι ψηφίζουν Τσίπρα και Καρυστιανού

Το 56,7% προκρίνει νέα εκλογική αναμέτρηση σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, ενώ η δημοσκόπηση καταγράφει τις μετακινήσεις ψηφοφόρων προς ΕΛ.Α.Σ. και «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»
THE LIFO TEAM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΝΕΣΤΟΡΑ ΜΗΤΕΡΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης για τον θάνατο της μητέρας της Αφροδίτης Νέστορα: «Καμία ανοχή στο αίμα και τον διχασμό των άκρων»

«Η σκέψη μου είναι στην οικογένεια του θύματος, αλλά και σε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που χτυπήθηκαν τόσο άνανδρα», γράφει στα social media - Ολόκληρο το μήνυμα του πρωθυπουργού
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: «Η βία δεν έχει καμία θέση σε μια οργανωμένη κοινωνία»

Οι δηλώσεις του πρωθυπουργού για την επίθεση με γκαζάκια στα σπίτια στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη - «Αυτοί οι οποίοι ενδύονται τον μανδύα των κοινωνικών αγώνων για να προβούν σε τέτοιες ενέργειες, δεν είναι παρά απλοί εγκληματίες»
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΚΑΖΑΚΙΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Θεσσαλονίκη μετά τις επιθέσεις με γκαζάκια σε βάρος στελεχών της ΝΔ

«Η παράταξή μας έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος από την εγχώρια τρομοκρατία και δεν πρόκειται επ ουδενί να επιτρέψουμε την αναβίωση τέτοιων φαινομένων» είπε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Εγώ ΣΥΡΙΖΑ δεν είμαι, αλλά και το κόμμα σου ρε Κυριάκο τι έκανε για αυτόν τον τόπο όταν κυβέρνησε; Άντε τον Τσίπρα να μην τον πιστέψουμε, εσένα γιατί να σε πιστέψουμε;Και ξέρεις πολύ καλά ότι με αυτά που υπέγραψε ο Τσίπρας ακόμα και αν βγεις Πρωθυπουργός αποκλείεται να καταφέρεις κάτι, οπότε ο λαός πάλι τον Τσίπρα θα θέλει που θα ξανάρθει "καβάλα στο άλογο".