Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
11

Τη χώρα των Βάσκων επέλεξαν για να τελέσουν τον γάμο τους ο 51χρονος σταρ του γαλλικού κινηματογράφου  Βενσάν Κασέλ και η 21χρονη Τίνα Κιουνάκι, μοντέλο, επισημοποιώντας την σχέση τους που κρατά μόλις δύο χρόνια.

Το λαμπερό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου στο Μπιτάρ, λίγα χιλιόμετρα έξω από το γνωστό θέρετρο Μπιαρίτζ στη νοτιοδυτική Γαλλία, μεταδίδει το γαλλικό πρακτορείο AFP.

Φορώντας λευκό κουστούμι, λιλά πουκάμισο και μαύρα γυαλιά, ο γαμπρός υποδέχθηκε τη μέλλουσα γυναίκα του η οποία έφθασε στο δημαρχείο με μία μαύρη Μπέντλεϊ.

Η νύφη φορούσε μακρύ άσπρο τούλι στα κατσαρά ανέμελα μαλλιά της, ενώ το στράπλες νυφικό της είχε ένα ντεκολτέ σε σχήμα ορχιδέας.

Την τελετή παρακολούθησαν εκατό περίπου προσκαλεσμένοι μεταξύ των οποίων ο Ζιλ Λελούς, ο Ελί Σεμούν και η Αντέλ Εξαρχόπουλος.

Ο Βενσάν Κασέλ, γνωστός για τους ρόλους κακού κυρίως που έχει ενσαρκώσει στον κινηματογράφο, ήταν παντρεμένος για πολλά χρόνια με την Ιταλίδα ηθοποιό Μόνικα Μπελούτσι με την οποία απέκτησε δύο κόρες.

Η Τίνα Κιουνάκι γεννήθηκε στη Γαλλία από πατέρα Μαροκινό με ρίζες από το Τόγκο και από Σισιλιάνα μητέρα. Μεγάλωσε στη νοτιοδυτική Γαλλία και στη συνέχεια πήγε στη Μαδρίτη, όπου έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ.

Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter

Το ζεύγος είχε επιβεβαιώσει την πρόθεση του να παντρευτεί σε πρόσφατη συνέντευξη στο Vanity Fair.

«Τα παιδιά είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή. Οι κόρες μου με βοήθησαν να καταλάβω ποιος είμαι» είπε o Κασέλ  και πρόσθεσε: «Μετά το χωρισμό από την Μόνικα δε σκεφτόμουν να βρω νέο έρωτα, αφού είχα ήδη παντρευτεί και κάνει παιδιά. Μετά από λίγο όμως συνειδητοποίησα πως η ζωή μου ήταν κενή. Η Τια είναι πολύ πιο νέα από ό,τι θα μπορούσα να φανταστώ, αλλά δεν επιλέγεις ποιον άνθρωπο θα ερωτευτείς» είχε πει ο Κασέλ

Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter

Η Κιουνάκι από την πλευρά της είπε ότι ο Κασέλ είναι έτοιμος να γίνει για τρίτη φορά πατέρας, ενώ για την πρόταση γάμου ανέφερε: «Όταν μου ζήτησε να τον παντρευτώ, πριν μερικούς μήνες, με εξέπληξε. Δεν το είχαμε συζητήσει ποτέ ξανά πριν. Δεν απάντησα αμέσως, γιατί δεν το περίμενα...».

Παντρεύτηκε ο Βενσάν Κασέλ την κατά 30 χρόνια μικρότερη σύντροφο του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) Facebook Twitter
Πολιτισμός
11

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Πέδρο Πασκάλ, Λίντσεϊ Λόχαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Το «Μaterialists» της Σελίν Σονγκ, με τον ευφάνταστο ελληνικό τίτλο «Ταιριάζουμε;», το sequel «Freakier Friday», η αναβίωση των περιπετειών της «Red Sonja» και ο χιτσκοκικός κοσμοπολιτισμός του «To Catch a Thief» ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Πολιτισμός / Στο Σαράγεβο τιμάται ο Γουίλεμ Νταφόε για το σύνολο του έργου του στον κινηματογράφο

Το Ειδικό Βραβείο «Honorary Heart of Sarajevo» θα απονεμηθεί στον σπουδαίο ηθοποιό στο 31ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαράγεβο, όπου θα δώσει και masterclass για την τέχνη της υποκριτικής
LIFO NEWSROOM
Το Fondation Louis Vuitton υποδέχεται 270 έργα του Gerhard Richter σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση

Εικαστικά / Gerhard Richter: «Τώρα που δεν απέμειναν ιερείς ή φιλόσοφοι, οι καλλιτέχνες είναι οι σημαντικότεροι άνθρωποι στον κόσμο»

270 έργα ενός από τους σημαντικότερους εν ζωή ζωγράφους θα εκτεθούν το φθινόπωρο στο Fondation Louis Vuitton σε μια μεγάλη αναδρομική έκθεση.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Πολιτισμός / Εγκαινιάστηκε το αποκατεστημένο Αρχαιολογικό Μουσείο Λήμνου

Κατά την τελετή των εγκαινίων, η Λίνα Μενδώνη δήλωσε: «Η απόδοση ενός μουσείου σε μια τοπική κοινωνία δεν είναι απλώς ένα χαρμόσυνο γεγονός. Είναι μια πράξη με την οποία τιμάται η μακρά ιστορική διαχρονία του τόπου»
LIFO NEWSROOM
Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Λίαμ Νίσον, Νταρντέν και Όντρεϊ Χέπμπορν από αύριο στους κινηματογράφους

Η σπαρταριστή επιστροφή των «Τρελών Σφαιρών», η νέα ταινία των αδερφών Νταρντέν, η horror-έκπληξη που λέγεται «Together» και το απολαυστικό «Ηow to Steal a Million» του Γουίλιαμ Γουάιλερ είναι μερικές από τις ταινίες που θα προβληθούν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Τερζόπουλος

Πολιτισμός / Η επιστροφή του Θεόδωρου Τερζόπουλου στους Δελφούς

Το κοινό παρακολούθησε με ευλαβική προσοχή την πρώτη συνεργασία του Τερζόπουλου με το Εθνικό Θέατρο, που χαρακτηρίστηκε ως μία από τις σημαντικότερες στιγμές στην ιστορία του ελληνικού θεάτρου.
ΚΟΡΙΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗ
Onassis Ready: «You are invited» - Η έκθεση που εγκαινιάζει τον νέο χώρο του Ιδρύματος στου Ρέντη

Πολιτισμός / «You are invited»: Με έκθεση του διάσημου φωτογράφου Γιούργκεν Τέλερ ξεκινάει το Onassis Ready

Στην καρδιά του Αγίου Ιωάννη Ρέντη το Ίδρυμα Ωνάση μεταμορφώνει ένα παλιό εργοστάσιο πλαστικών σε χώρο πολιτισμού και ξεκινά τη λειτουργία του με μια σπουδαία έκθεση
LIFO NEWSROOM