Πέθανε ο Stefan Karl Stefansson, ο «κακός» της διάσημης παιδικής σειράς LazyTown

Πέθανε ο Stefan Karl Stefansson, ο «κακός» της διάσημης παιδικής σειράς LazyTown Facebook Twitter
0

Πέθανε σε ηλικία 43 χρονών ο πρωταγωνιστής της διάσημης παιδικής σειράς LazyTown, Stefan Karl Stefansson. 

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός μέσα από το παιδικό show «LazyTown» το οποίο προβλήθηκε σε 180 χώρες παγκοσμίως, μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα. 

Το 2016 διαγνώστηκε με καρκίνο στο πάγκρεας. Όλο αυτό το διάστημα συνέχιζε να ανεβάζει ποστ στα social media σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του. 

«Συνειδητοποιείς πόσο σύντομη είναι η ζωή όταν σου λένε πως θα πεθάνεις σύντομα. Ο χρόνος είναι το πιο πολύτιμο πράγμα της ζωής καθώς δεν επιστρέφει ποτέ πίσω. Όπως και να την περνάτε αυτή. Στην αγκαλιά ενός αγαπημένου προσώπου ή σε ένα κελί φυλακής. Ονειρευτείτε», είχε γράψει στο twitter o Stefan Karl Stefansson.

Τον Ιούνιο η σύζυγός του ενημέρωσε τους φαν του πως ο καρκίνος βρίσκονταν στο τελικό στάδιο. 

All done with chemo for now. ? #allover #happy #happyplantdad

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefán Karl Stefánsson (@stefanssonkarl) στις

Την Τρίτη η οικογένεια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επεσήμανε πως η τελευταία επιθυμία του ηθοποιού ήταν να αποτεφρωθεί και να σκορπιστεί στη θάλασσα.

Αρκετοί φαν του LazyTown εξέφρασαν τη θλίψη τους μέσω των social media. 

Η σειρά, η οποία γυρίζονταν στην Ισλανδία, είχε κάνει το γύρο του κόσμου. 

Ο Stefan Karl Stefansson υποδύονταν έναν κακό κάτοικο μιας έρημης σχεδόν πόλης, ο οποίος επιχειρούσε να χαλάσει τα σχέδια ενός οχτάχρονου κοριτσιού που προσπαθούσε να τη ζωντανέψει. 

Με πληροφορίες από BBC 

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM