Στέλεχος των ΑΝΕΛ αναρωτιέται αν έκαψαν την Αττική με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα»

Στέλεχος των ΑΝΕΛ αναρωτιέται αν έκαψαν την Αττική με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα» Facebook Twitter
Eurokinissi
5

Με μία ανάρτηση στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Μαϊστράλης, στέλεχος των ΑΝΕΛ και αντιπρόεδρος της ΠΑΓΙΩΝ ΕΥΔΑΠ, αναρωτιέται αν οι φονικές πυρκαγιές στην Ατττική οφείλονται σε επίθεση από «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα».

Μόλις τρεις ημέρες μετά τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι Αττικής, στις 26 Ιουλίου, αναδημοσίευσε στο Facebook ένα βίντεο από το Youtube που υποστήριζε ότι η Ελλάδα έγινε στόχος κατευθυνόμενων ενεργειακών όπλων. Παράλληλα, ζητούσε από τους αναγνώστες του να απαντήσουν αν γνωρίζουν κάτι σχετικό.

Συγκεκριμένα έγραψε: «ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ (συνομωσίας; ) ΣΤΟ YOUTUBE ΣΥΝΔΕΕΙ ΤΑ (προσφατα θανατηφόρα) ΡΑΓΔΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ, ΝΕΡΟΠΟΝΤΕΣ, ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ) ΜΕ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ (Directed Energy Weapons -DEW) ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ;;».


Επίσης, έδωσε και συνέχεια με σχόλιο που έκανε ο ίδιος στη συγκεκριμένη ανάρτηση.


Όπως ανάφερε, «Έχω δει πολλά βίντεο που με έχουν αφήσει με το στόμα ανοιχτό. Υπάρχουν εικόνες με σταθμευμένα αυτοκίνητα να έχουν τουμπάρει ανάποδα από τη φωτιά. Τι είδους φωτιά μπορεί να είναι αυτή που να μπορεί να τουμπάρει αυτοκίνητα; πως είναι δυνατόν στο αυτοκίνητο της εικόνας να έχουν λιώσει οι αλουμινένιες ζάντες (600 β. C) και να μην έχει πάθει τίποτα η άσφαλτος μαζί με την άσπρη γραμμή 1μ κοντά; Photoshop;;».

Στέλεχος των ΑΝΕΛ αναρωτιέται αν έκαψαν την Αττική με «κατευθυνόμενα ενεργειακά όπλα» Facebook Twitter
Πολιτική
5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΥΛΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ ΣΥΡΙΖΑ

Πολιτική / Πολάκης: «Φληναφήματα τα όσα ακούγονται περί μη συμμετοχής μου σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή»

Ο Παύλος Πολάκης έκανε νέα ανάρτηση σχετικά με τα όσα έχουν διαρρεύσει για μη συμμετοχή του σε Πολιτική Γραμματεία και Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ
THE LIFO TEAM
ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗ

Πολιτική / Νέα πυρά Γεωργιάδη κατά Ανδρουλάκη: «Μασαμπούκωσε 1,2 εκατ. ευρώ και μας κουνά το δάκτυλο, πέρασε «ζάχαρη» τη δεκαετία των μνημονίων»

Ο υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στην ενοικίαση ακινήτου από το δημόσιο, ιδιοκτησίας της οικογένειας του Νίκου Ανδρουλάκη
THE LIFO TEAM
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΓΚΕΛΕΣΤΑΘΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ

Πολιτική / Παραιτήθηκε η Ιωάννα Γκελεστάθη από τη Νέα Δημοκρατία: Ανέφερε «πολιτικό, αξιακό και ψυχικό ρήγμα με την ηγεσία»

Η Ιωάννα Γκελεστάθη υπέβαλε στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη την παραίτησή της «από κάθε κομματική ιδιότητα συμπεριλαμβανομένης και αυτής του απλού μέλους» - Η ανάρτησή της
THE LIFO TEAM