Μαξίμου για Μητσοτάκη: Προσπαθεί να βγάλει πολιτικό όφελος από τους νεκρούς

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Προσπαθεί να βγάλει πολιτικό όφελος από τους νεκρούς Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

«Σε μία συνέντευξη όπου ο κ. Μητσοτάκης φαινόταν να διαβάζει τις απαντήσεις που του είχαν ετοιμάσει οι επικοινωνιολόγοι του, επιχείρησε για άλλη μία φορά να βγάλει πολιτική υπεραξία, εκμεταλλευόμενος τον πόνο από την απώλεια δεκάδων συμπολιτών μας» αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε ως απάντηση στη συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ για τις πυρκαγιές στην ανατολική Αττική. 

«Δεν μπορεί, όμως, οι ανθρώπινες ζωές να γίνονται αντικείμενο πολιτικής εκμετάλλευσης. Οι πολίτες κρίνουν και τους κρίνοντες» καταλήγει η ανακοίνωση.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε εξαπολύσει επίθεση στην κυβέρνηση. 

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε «άθλια» τη διαχείριση της κρίσης, κάνοντας λόγο για κυβερνητικό κυνισμό και «επικοινωνιακή συγκάλυψη όλων όσων δεν έγιναν» στην αντιμετώπιση της καταστροφής.

Ο κ. Μητσοτάκης καταλόγισε ευθύνες στους υπουργούς Τόσκα και Σκουρλέτη αλλά και στην περιφερειάρχη Ρένα Δούρου όπως και στον αρχηγό της αστυνομίας.

«Αδυνατώ να καταλάβω τι σημαίνει ανάληψη πολιτικής ευθύνης χωρίς καμία παραίτηση», είπε χαρακτηριστικά.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Πολιτική / Συνάντηση Μητσοτάκη – Μπέργκαμ: Μήνυμα «συνεργασίας» για το αμερικανικό LNG

Ενίσχυση ελληνοαμερικανικής συνεργασίας στην ενέργεια – Στο τραπέζι LNG, διασυνδέσεις (Great Sea Interconnector, GREGY), ρόλος της ελληνικής ναυτιλίας και ο άξονας Αλεξανδρούπολη–Οδησσός.
LIFO NEWSROOM
Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Όλο αυτό το πράγμα είναι μια γελοιότητα»

Ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σχολίασε την πρόσφατη ομιλία του πρώην πρωθυπουργού, χαρακτηρίζοντάς την «χωρίς δυναμική» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεργαστεί μαζί του, στην περίπτωση δημιουργίας νέου κόμματος
LIFO NEWSROOM
Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Πολιτική / Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: «Θα εξαντλήσουμε την τετραετία» – Όσα είπε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία και εξωτερική πολιτική

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου της ΔΕΘ ξεκαθάρισε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2027, απάντησε για οικονομία, Παιδεία, Υγεία, ελληνοτουρκικά και Παλαιστίνη, ενώ έστειλε μηνύματα για ακρίβεια, στεγαστικό και τη λειτουργία του κράτους
LIFO NEWSROOM
ΔΕΘ: οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Πολιτική / ΔΕΘ: Οι 4 μεταρρυθμίσεις σε παιδεία, υγεία ενέργεια, χωροταξία

Παιδεία, υγεία, ενέργεια και χωροταξία είναι οι τέσσερις μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, οι οποίες ξεπερνούν «τους κυβερνητικούς κύκλους», όπως είπε και απαιτούν ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις.
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια