Πατούλης: H Δούρου έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις πλημμύρες στο Μαρούσι και την υπόλοιπη Αττική

Πατούλης: H Δούρου έχει την αποκλειστική ευθύνη για τις πλημμύρες στο Μαρούσι και την υπόλοιπη Αττική Facebook Twitter
2

Ευθύνες στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, επιρρίπτει ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, για τις πλημμύρες που έπληξαν το Μαρούσι και την υπόλοιπη Αττική τις προηγούμενες ημέρες.

Όπως υποστηρίζει ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), Γιώργος Πατούλης, την αποκλειστική ευθύνη για τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν τις τελευταίες ημέρες την πόλη του Αμαρουσίου, αλλά και την υπόλοιπη Αττική, έχει η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

Ο κ. Πατούλης την κατηγορεί ότι κρύβεται και σιωπά, ενώ την ρωτά ποιο είναι το σχέδιο της Περιφέρειας, με χρονοδιάγραμμα, για να μην επαναληφθούν φαινόμενα σαν τα χθεσινά στο Νοσοκομείο Σωτηρία, το Χαλάνδρι και αλλού.

Επίσης ζητεί να μάθει ποιος είναι ο σχεδιασμός της Περιφέρειας Αττικής για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Ανατολικής Αττικής και ιδιαίτερα για τις περιοχές που επλήγησαν από τις πυρκαγιές και πότε θα ξεκινήσουν επιτέλους τα έργα στη Μάνδρα κλπ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία σε δύο λιμενάρχες Χαλκίδας και Ερέτριας

Ελλάδα / Υπόθεση Σήφη Βαλυράκη: Ποινική δίωξη για υπόθαλψη εγκληματία σε δύο λιμενάρχες Χαλκίδας και Ερέτριας

Η εξέλιξη ανακοινώθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου συνεχίζεται η δίκη των δύο ψαράδων που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από κοινού
LIFO NEWSROOM
Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δράστης ζητά ελαφρυντικά – «Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Ελλάδα / Γυναικοκτονία στη Φολέγανδρο: Ο δράστης ζητά ελαφρυντικά – «Δεν έχει ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη» λέει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς

Η οικογένεια ζητά να παραμείνει η πρωτόδικη ποινή της ισόβιας κάθειρξης, ώστε –όπως λένε– να βρει η Γαρυφαλλιά «τη δικαίωση που της αξίζει»
LIFO NEWSROOM