Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Πάνο Καμμένο - Παρασκήνιο από τη στάση του κυβερνητικού εταίρου

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από τον Πάνο Καμμένο - Παρασκήνιο από τη στάση του κυβερνητικού εταίρου Facebook Twitter
2

Ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος χθες πυροδότησε διάφορα σενάρια με την απουσία του από το υπουργικό συμβούλιο, παραχωρεί την Τρίτη το πρωί έκτακτη συνέντευξη Τύπου.

Ο κυβερνητικός εταίρος χθες δικαιολόγησε την απουσία του λέγοντας ότι είχε προγραμματισμένες συναντήσεις και σημαντικά τηλεφωνήματα να κάνει από το γραφείο του στην Βουλή τα οποία τον εμπόδισαν να δώσει το παρών στην διπλανή αίθουσα όπου συνεδρίαζε το υπουργικό συμβούλιο.

Η κίνησή του προκάλεσε νέο γύρο σεναρίων για εσωτερική κρίση και κυβερνητική πηγή έσπευσε να διευκρινίσει πως ο Πάνος Καμμένος είχε ενημερώσει για την απουσία του τον Αλέξη Τσίπρα.

Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως προκλήθηκε η ενόχληση στον ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του Πάνου Καμμένου, αλλά η γραμμή που ακολουθήθηκε ήταν να υποβαθμιστεί το γεγονός

Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως ο υπουργός Άμυνας θα παραχωρήσει έκτακτη συνέντευξη τύπου την Τρίτη στις 08.30 το πρωί.


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συνέντευξη θα αφορά την Σύνοδο του ΝΑΤΟ και τις ενταξιακές διαδικασίες της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Όμως τον τόνο για το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί δίνει η προχθεσινή δήλωση του Πάνου Καμμένου ο οποίος είπε: «Για μας το θέμα της ονομασίας είναι αδιαπραγμάτευτο. Και στο τέλος-τέλος, ο ελληνικός λαός μας ψήφισε για το αναγκαίο καλό. Εμείς λοιπόν όταν έρθει η ώρα και αν έρθει η ώρα, αυτή την εντολή θα την εκτελέσουμε με το μεγαλύτερο μέσο που έχουμε. Την απόσυρσή μας από την κυβέρνηση».

«Όταν έρθει η συμφωνία για το Σκοπιανό στη Βουλή θα την καταψηφίσουμε και θα αποσύρουμε τους υπουργούς των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Τίποτα περισσότερο από αυτό» δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος δίνοντας μια ερμηνεία της φράσης Καμμένου.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια