Φρίκη στην Πέλλα: 60χρονος ασέλγησε σε 6χρονη

Φρίκη στην Πέλλα: 60χρονος ασέλγησε σε 6χρονη Facebook Twitter
7

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Σκύδρα της Πέλλας, από την υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ενός 6χρονου κοριτσιού.


Δράστης φέρεται να είναι ένας 60χρονος, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως δελέασε το παιδί με καραμέλες και μπισκότα, προκειμένου να το κατευθύνει σπίτι του.

Όπως μεταδίδει ο ANT1, όταν η 6χρονη επέστρεψε σπίτι της, που βρίσκεται 20 μέτρα μακριά, η μητέρα της είδε πως στο φόρεμά της υπήρχαν κηλίδες αίματος και ήταν φοβισμένη. Μετά από ερωτήσεις της μητέρας και της γιαγιάς της, η 6χρονη αποκάλυψε τι συνέβη.


Ο 60χρονος φρουρείται νοσηλευόμενος σε νοσοκομείο, καθώς προσπάθησε να αυτοκτονήσει πίνοντας φυτοφάρμακο, μόλις έμαθε ότι το παιδί αποκάλυψε τι είχε συμβεί. Σύμφωνα με τον ANT1, η Εισαγγελία Έδεσσας άσκησε ποινική δίωξη εναντίον του.


Το παιδί εξετάστηκε από παιδοψυχίατρο και, σύμφωνα με πληροφορίες, είπε ότι ο άνδρας έβγαλε το παντελόνι του και έβαλε το παιδί να καθίσει πάνω του.


Αναμένονται και τα αποτελέσματα του ιατροδικαστή.

Ελλάδα
7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ελλάδα / Σεισμός στην Καλαμάτα: Ίσως είναι το ρήγμα που έδωσε τα 6,5 Ρίχτερ το 1947, εκτιμά ο Παπαδόπουλος

Ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος συνέδεσε τη σημερινή δόνηση με τον μεγάλο σεισμό των 6,5 Ρίχτερ που είχε σημειωθεί στην περιοχή το 1947, διευκρινίζοντας πως δεν σχετίζεται με το επίκεντρο του σεισμού της Καλαμάτας του 1986
LIFO NEWSROOM
Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Βαρύ κατηγορητήριο σε 37χρονο και 24χρονη για τον βιασμό της 10χρονης κόρης της

Η 24χρονη μητέρα και ο 37χρονος σύντροφός της κατηγορούνται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικου και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη
LIFO NEWSROOM