«Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξε ο Μπαρμπαρούσης βγαίνοντας από την ΓΑΔΑ

«Η Μακεδονία είναι ελληνική» φώναξε ο Μπαρμπαρούσης βγαίνοντας από την ΓΑΔΑ Facebook Twitter
EUROKINISSI
2

Σύνθημα υπέρ της Μακεδονίας φώναξε εξερχόμενος από τη ΓΑΔΑ ο συλληφθείς βουλευτής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Καθώς το αυτοκίνητο που τον μετέφερε βγήκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ο συλληφθείς έσκυψε το κεφάλι του προς το ανοικτό παράθυρο και φώναξε στις κάμερες «Η Μακεδονία είναι ελληνική». 

Ο Μπαρμπαρούσης καταζητούνταν από την Παρασκευή, μετά την προτροπή για πραξικόπημα προς την στρατιωτική ηγεσία της χώρας, την οποία κάλεσε, από το βήμα της Βουλής, να συλλάβει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Εθνικής Άμυνας. 

Το ίδιο απόγευμα, το βουλευτικό αυτοκίνητο παραβίασε με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα σήμα των αστυνομικών που επιχείρησαν να τον σταματήσουν στα διόδια Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μπαρμπαρούσης κρυβόταν σε σπίτι φιλικού του προσώπου στην Παλιά Πεντέλη. 

Αργότερα αναμένεται να οδηγηθεί στις δικαστικές αρχές. 

Ο Μπαρμπαρούσης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας τους οποίους ακολούθησε χωρίς να αντισταθεί.

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής έχει δώσει παραγγελία στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας.

Ελλάδα
2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Ελλάδα / Η πρώτη αντίδραση των Αιγύπτιων ψαράδων στην αίτηση αποφυλάκισης Κασιδιάρη

Η δήλωση ολοκληρώνεται με αυστηρή προειδοποίηση προς τη Δικαιοσύνη, ειδικά υπό το φως της αποφυλάκισης δύο ακόμα καταδικασμένων στελεχών της Χρυσής Αυγής – των Ηλία Παναγιώταρου και Χρήστου Παππά
LIFO NEWSROOM
Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

Ελλάδα / Δίκη για τη γυναικοκτονία της Κυριακής Γρίβα: Με φωτογραφίες του παιδιού της, καταθέτει η μητέρα της

«Είμαι η μαμά της Κυριακής Γρίβα που δολοφονήθηκε στο αστυνομικό τμήμα από τον πρώην σύντροφο της», έτσι συστήνομαι από την 1η Απριλίου 2024, κατέθεσε η Δέσποινα Καλλέα
LIFO NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
«Η Μακεδονία είναι ελληνική» Κατά λάθος όμως, πήγε να την υπερασπισθεί σε θέσεις οπισθοφυλακής στα μετόπισθεν της Πεντέλης. Θα περίμενε εκεί να πολεμήσει, όταν οι Σκοπιανοί έφταναν στην λαϊκή - γιατί ξέρει από λαϊκές - και θα τους πλάκωνε ηρωϊκά με τα μαρούλια.