Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα και το ζήτησε η βασίλισσα

Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα και το ζήτησε η βασίλισσα Facebook Twitter
1

Μπορεί η Μέγκαν Μαρκλ να ανήκει κι επισήμως πλέον στη βασιλική οικογένεια, μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι το περασμένο Σάββατο, αλλά όπως φαίνεται έχει ακόμη πολλά να μάθει για το πώς συμπεριφέρεται μια δούκισσα. 

Γι' αυτό η βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Μέγκαν να κάνει τους επόμενους έξι μήνες μερικά «βασιλικά μαθήματα», τα οποία θα της διδάξει η ιδιωτική βοηθός και γραμματέας της. 

Όπως αναφέρουν οι Times, η Σαμάνθα Κοέν έχει κληθεί να διδάξει στη Μέγκαν όλα όσα χρειάζεται να μάθει για το πώς να είναι η Δούκισσα του Σάσσεξ. Η Daily Mail προσθέτει πως η Σαμάνθα έχει το ψευδώνυμο «Samantha the Panther» και κάποτε φέρεται να αρνήθηκε να προσκαλέσει τη Βικτόρια Μπέκαμ σε πάρτι του Παλατιού επειδή «το να είσαι πλούσιος δεν αρκεί για την πρόσκληση». 

Η Μέγκαν Μαρκλ θα κάνει εξάμηνη εκπαίδευση για να γίνει σωστή Δούκισσα και το ζήτησε η βασίλισσα Facebook Twitter

Σύμφωνα με τους Times, η Αυστραλή Κοέν, που εκτελεί χρέη βοηθού και γραμματείας για τη βασίλισσα Ελισάβετ από το 2001 όταν ήρθε στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, φημολογούνταν πως θα φύγει φέτος το καλοκαίρι αλλά τελικά λέγεται πως θα γίνει η ιδιωτική γραμματέας και βοηθός του πρίγκιπα Χάρι. 

Τα μαθήματα που θα κάνει στην Μέγκαν Μαρκλ περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, ταξίδια και συναντήσεις με διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα και οργανισμούς. 

«Για έξι μήνες μόνο θα ακούει. Θα πάρει συμβουλές από διάφορους ανθρώπους και θα προχωρήσει με ταπεινότητα. Αλλά δεν θα είναι ήρεμα, θα είναι πολυάσχολες μέρες», σχολίασε πηγή από το Παλάτι. 

Πολιτισμός
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Πολιτισμός / Γιατί ο Moby προσφέρει δωρέαν την μουσική του και έχει γίνει «ο παράξενος γέρος που θα δεις στα βουνά»

Νηφάλιος πλέον και με αρκετά χρόνια να τον χωρίζουν από τις μέρες της απόλυτης δόξας, ο Moby τα τελευταία χρόνια κάνει κάτι που λίγοι καταξιωμένοι καλλιτέχνες τολμούν
LIFO NEWSROOM
Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Χορός / Τι θα δούμε φέτος στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας;

Maguy Marin, Χρήστος Παπαδόπουλος, Damien Jalet, Omar Rajeh και άλλα εμβληματικά ονόματα του χορού πρωταγωνιστούν στις 20 παραστάσεις του φετινού προγράμματος του 31ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18-27 Ιουλίου.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΠΟΖΩΝΗ
Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

Πολιτισμός / Ρωμαϊκή Εποχή: Η «καλύτερη ένδειξη» μέχρι σήμερα ότι οι μονομάχοι πάλευαν με λιοντάρια σε έναν σκελετό

«Είναι η πρώτη φορά που έχουμε φυσικές αποδείξεις για μονομάχους που πάλευαν, ή συμμετείχαν σε ένα θέαμα, με μεγάλες γάτες όπως τα λιοντάρια» σύμφωνα με τους ειδικούς
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια