ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Το μήνυμα του Tσίπρα για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ανθρωπότητας»

Το μήνυμα του Tσίπρα για τη Γενοκτονία των Ποντίων: «Μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ανθρωπότητας» Facebook Twitter
4

Για μια από τις πλέον μαύρες σελίδες στην ιστορία της ανθρωπότητας κάνει λόγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με αφορμή τη σημερινή Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

«Σήμερα, Ημέρα Μνήμης για τη Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, θυμόμαστε μια από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αγωνιζόμαστε για τη δικαίωση της ιστορικής αλήθειας και την ειρηνική συνύπαρξη των λαών» σημειώνει στην ανάρτηση του ο πρωθυπουργός.

H ανάρτηση του πρωθυπουργού συνοδεύεται από μία φωτογραφία όπου αναφέρεται, επίσης, το εξής: «Η ιστορική μνήμη των εγκλημάτων που θίγουν τον πυρήνα της αξίας του Ανθρώπου και η καταδίκη τους είναι ο μοναδικός τρόπος να μην τις ξαναζήσουμε».

Πολιτική
4

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Ευρωεκλογές 2024 / Ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη

Η δεύτερη φάση της επικοινωνιακής εκστρατείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ξεκίνησε σήμερα με ένα συγκινητικό βίντεο που τονίζει τη σημασία της ψήφου στις φετινές Ευρωεκλογές.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

Πολιτική / Κατερίνα Σακελλαροπούλου για έξοδο του Μεσολογγίου: Πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές

«Η προαποφασισμένη θυσία τους αποτελεί πολύτιμη παρακαταθήκη για τις νεότερες γενιές και πηγή έμπνευσης για όλους μας» ανέφερε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
NEWSROOM