Η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία 16 ετών

Η Σάντρα Μπούλοκ αποκάλυψε πως παρενοχλήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία 16 ετών Facebook Twitter
0

Η Σάντρα Μπούλοκ στηρίζει το κίνημα Time's Up επειδή έχει και η ίδια βιώσει την παρενόχληση και μάλιστα σε πολύ μικρή ηλικία.

 
Η 53χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά όταν ήταν έφηβη και πως τότε φοβόταν να μιλήσει για την εμπειρία της.

«Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι όλοι όσοι γνωρίζω έχουν υποστεί κάποια μορφή παρενόχλησης ή γνωρίζουν κάποιον που του συνέβη» είπε στο περιοδικό InStyle. "

«Συνέβη και σε εμένα όταν ήμουν 16. Και παρέλυσα όταν σκέφτηκα αν θα με πιστέψει κανείς. Ειδικά εκείνη την εποχή...  Μέχρι πρόσφατα ήταν το θύμα που ήταν ντροπιασμένο, όχι ο δράστης», είπε η Σάντρα Μπούλοκ χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η ηθοποιός πρόσφατα δώρισε 500.000 δολάρια στο κίνημα Time's Up και είναι μία από τις περισσότερες από 300 γυναίκες του Χόλιγουντ που στήριξαν στην έναρξη της πρωτοβουλίας, η οποία στοχεύει στην καταπολέμηση της σεξουαλικής παρενόχλησης.

«Είναι εύκολο να δίνετε χρήματα σε ανθρώπους που είναι απίστευτα γενναίοι και ειλικρινείς», είπε. «Όμως, το Time's Up δεν είναι μόνο για τους ηθοποιούς, είναι για τη μητέρα που έχει κακοποιηθεί και παρενοχληθεί σεξουαλικά και απλά προσπαθεί να είναι ασφαλής καθημερινά», πρόσθεσε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Η ηθοποιός είναι η μητέρα δύο παιδιών τα οποία έχει υιοθετήσει και μίλησε στο περιοδικό και για τη μητρότητα. «Ο Λου είναι υπερευαίσθητος τον αποκαλώ τον 78χρονο γιο μου. Είναι σοφός και καλός ... Και η Λάιλα απλά δεν φοβάται, είναι μαχήτρια» είπε για τα δύο παιδιά της.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Πολιτισμός / Μια έκθεση με τα άγνωστα και σπάνια υφάσματα που σχεδίασε ο Άντι Γουόρχολ

Για πρώτη φορά στην Ιταλία, εκτίθενται άγνωστες μέχρι σήμερα δημιουργίες του Άντι Γουόρχολ από τη δεκαετία του ’50, αποκαλύπτοντας μια σχεδόν άγνωστη πλευρά του καλλιτέχνη: εκείνη του γραφίστα μόδας και σχεδιαστή υφασμάτων.
LIFO NEWSROOM
Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Πολιτισμός / Ο Τσάντγουικ Μπόουζμαν τιμάται μετά θάνατον με αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ

Η προσθήκη του ονόματος του Τσάντγουικ Μπόουζμαν στη Λεωφόρο της Δόξας θεωρείται μία από τις πιο συγκινητικές και δίκαιες αναγνωρίσεις της κινηματογραφικής βιομηχανίας
LIFO NEWSROOM
Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πολιτισμός / Η ισλανδική γλώσσα «σβήνει» από την τεχνητή νοημοσύνη και τα αγγλικά media

Πρώην πρωθυπουργός της Ισλανδίας προειδοποιεί ότι η νεολαία εκτίθεται σχεδόν αποκλειστικά σε αγγλόφωνο περιεχόμενο μέσω TikTok και YouTube, απειλώντας με «ουσιαστική εξαφάνιση» της γλώσσας μέσα σε μία γενιά
LIFO NEWSROOM