Ο Ερντογάν κάνει στρατιωτική προπαγάνδα: Ανέβασε στη σκηνή ένα μικρό κορίτσι, που έβαλε τα κλάματα

Ο Ερντογάν κάνει στρατιωτική προπαγάνδα: Ανέβασε στη σκηνή ένα μικρό κορίτσι, που έβαλε τα κλάματα Facebook Twitter
8

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποφάσισε να ενισχύσει την στρατιωτική προπαγάνδα που έκανε στη διάρκεια ομιλίας του σε περιφερειακό συνέδριο του κόμματός του ανεβάζοντας στη σκηνή ένα μικρό κορίτσι. 

Το κορίτσι, που σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα είναι 6 ετών, ντυμένο με στρατιωτική στολή και με έναν μπορντό μπερέ στο κεφάλι, στάθηκε δίπλα στον Τούρκο πρόεδρο αρχικά αμήχανο και εν συνεχεία βουρκωμένο ενώπιον εκατοντάδων οπαδών του κόμματός του. 

Ο Ερντογάν κάνει στρατιωτική προπαγάνδα: Ανέβασε στη σκηνή ένα μικρό κορίτσι, που έβαλε τα κλάματα Facebook Twitter
Ο Ερντογάν κάνει στρατιωτική προπαγάνδα: Ανέβασε στη σκηνή ένα μικρό κορίτσι, που έβαλε τα κλάματα Facebook Twitter
Ο Ερντογάν κάνει στρατιωτική προπαγάνδα: Ανέβασε στη σκηνή ένα μικρό κορίτσι, που έβαλε τα κλάματα Facebook Twitter

«Αυτοί που φορούν μπορντό μπερέ δεν κλαίνε», ήταν τα λόγια του Ερντογάν στην προσπάθειά του να το καθησυχάσει, ενώ του υποσχέθηκε πως εάν μαρτυρήσει, θα το τιμήσει, θεού θέλοντος, με την τουρκική σημαία. 

«Έχει τη σημαία στην τσέπη της και θα καλυφθεί με αυτή, αν γίνει μάρτυρας. Είναι έτοιμη για όλα, έτσι δεν είναι;», είπε ο Τούρκος πρόεδρος, με το πλήθος την ίδια στιγμή να φωνάζει «Αφεντικό, στείλε μας στο Αφρίν!». 

Δείτε το βίντεο:

 
Διεθνή
8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Διεθνή / Σπέρμα δότη με γενετικό κίνδυνο για καρκίνο χρησιμοποιήθηκε για τη σύλληψη τουλάχιστον 67 παιδιών σε όλη την Ευρώπη

Τουλάχιστον 10 οι διαγνώσεις μέχρι στιγμής - Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν δύο οικογένειες, ανεξάρτητα μεταξύ τους, επικοινώνησαν με τις κλινικές γονιμότητας αφού τα παιδιά τους διαγνώστηκαν με καρκίνο
LIFO NEWSROOM
Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

LiFO politics / Το αίμα των αθώων της Γάζας και το παλαιστινιακό αδιέξοδο

Ο Σωτήρης Ρούσσος, καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με ειδίκευση σε θέματα Εγγύς και Μέσης Ανατολής, μιλά στη Βασιλική Σιούτη για το παλαιστινιακό αδιέξοδο, τους στόχους του Ισραήλ και τις κινήσεις του Τραμπ στην περιοχή.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ