Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη - Ρίβλιν

Σε θερμό κλίμα η συνάντηση Μητσοτάκη - Ρίβλιν Facebook Twitter
INTIME NEWS/ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
0

Στη σημασία των ελληνοϊσραηλινών σχέσεων και την αμοιβαία βούληση για περαιτέρω ενδυνάμωση τους σε όλα τα επίπεδα, στάθηκαν ο πρόεδρος του Ισραήλ Ρούβεν Ρίβλιν και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνάντησή τους το απόγευμα της Τετάρτης.

Σύμφωνα με ενημέρωση από τη Ν.Δ., η συνάντηση, που διήρκεσε περί τα 45 λεπτά, έγινε σε θερμό κλίμα, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στους τομείς της ενέργειας, του τουρισμού και της υψηλής τεχνολογίας.

Υπογραμμίστηκε η σημασία της τριμερούς συνεργασίας Ελλάδας - Κύπρου - Ισραήλ για την περιφερειακή σταθερότητα και ειρήνη.

Από την πλευρά του προέδρου της Ν.Δ., τονίστηκαν οι ανησυχίες του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

Συζητήθηκαν επίσης μια σειρά από περιφερειακά ζητήματα όπως το συριακό, το παλαιστινιακό και η αντιμετώπιση της διεθνούς τρομοκρατίας.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Πολιτική / Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα είναι δύναμη σταθερότητας και αξιόπιστος εταίρος»

Ανασκόπηση εβδομάδας με έμφαση σε ΟΗΕ, εξοπλιστικά, Τουρκία, Ρομά και κοινωνικές πολιτικές – «Η πολιτεία πρέπει να στέκεται δίπλα σε όσους πονούν, ακόμη κι αν την αμφισβητούν», σημείωσε ο πρωθυπουργός για την απεργία πείνας του Πάνου Ρούτσι
THE LIFO TEAM
Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

LiFO politics / Τάσος Γιαννίτσης: «Η Ε.Ε. με έχει απογοητεύσει»

«Η Ελλάδα, μετά την κρίση του 2009, έχει μεν ορθοποδήσει –από το 2017-2018 και μετά δεν είναι εκεί που ήταν–, αλλά υπάρχει ένα κλίμα που βαραίνει. Και οικονομικά και κοινωνικά και ίσως και πολιτικά»: Ο ομότιμος καθηγητής Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Σημίτη μιλά στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ
Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Πολιτική / Η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν θα γίνει στο «Türkevi» την Tρίτη στις 21:00 ώρα Ελλάδας

Η σύνθεση θα είναι 1 + 2, δηλαδή οι δύο ηγέτες, οι υπουργοί Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης και Χακάν Φιντάν και οι διπλωματικοί σύμβουλοι Μίλτος Νικολαϊδης και Τσαγατάι Κιλίτς
LIFO NEWSROOM